Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si tu bei apa de la robinet zilnic?

Si tu bei apa de la robinet zilnic?
Ai vazut si tu reclamele la apa imbuteliata si de ce specialistii o recomanda in defavoarea celei de la robinet. Rugina, plumbul clorul sunt doar cateva dintre pericolele ascunse in apa de la robinet. Chiar daca ele sunt in limitele acceptabile, consumul zilnic face ca pericolul pentru sanatate sa creasca.


Autoritatile apeleaza la clorinare pentru a purifica apa si pentru a impiedica transmiterea multor boli pe care le puteam lua prin apa. Clorul este un gaz care se evapora, dar, daca atunci cand dai drumul la robinet, mai simti un iz oarecare, mai bine pune apa intr-un vas larg pentru a o lasa sa respire. Prea mult clor in organism favorizeaza aparitia cancerului. Daca te stii cu predispozitie pentru aceasta boala, evita din start apa potabila clorinata.
Chiar daca incerci sa mergi la statia de epurare, acolo vei gasi totul in regula. Insa, pana ajunge la tine, apa trebuie sa treaca prin kilometri intregi de instalatie veche, de tevi de plumb. Copiii in special sunt sensibili la intoxicarea cu plumb care le poate da problemele de invatare si deficit de atentie. Ca adult, daca ai plumb in organism, afectezi transportul de oxigen prin sange. 
Capacitatea celulelor de a asimila oxigen este afectata si de nitritii din apa potabila de la robinet. Oricum insa inghiti nitriti fara sa vrem din cauza industriei alimentare, a fructelor si legumelor tratate.
Pe langa cele amintite, trebuie sa iei in calcul si calcarul. Da, chiar acelea despre care se vorbeste in reclamele cu masini de spalat stricate. Numai ca noi nu putem ingurgita produsele minuneprezentate acolo. Pentru noi solutia poarta numele de filtre de apa.
Pentru copii, apa poate fi folosita abia dupa ce este lasata 24 de ore la decantat si apoi fiarta si racita. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa potabila

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0