Ingrediente:
- 4 andive,
- 300 g de ciuperci tocate marunt,
- 1 ceapa,
- 500 ml de lapte,
- 500 ml de iaurt,
- 1 lingura cu unt,
- 1 legatura de patrunjel tocat marunt,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
1. Caleste usor in unt ceapa, ciupercile si patrunjelul. Lasa pe foc pana se inmoaie ciupercile. Adauga 1,5 l de apa. Adauga laptele.
2. Cand fierbe, adauga andivele tocate marunt si un praf de sare si piper. Lasa la foc mic 35-40 de minute. Cand sunt fierte, paseaza legumele.
3. Toarna iaurtul intr-un castron mare si, incet-incet, pune doua cani din supa fierbinte. Amesteca repede sa nu se taie. Toarna inapoi in supa crema si stinge focul.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!