Ingrediente:
- 4 andive,
- 300 g de ciuperci tocate marunt,
- 1 ceapa,
- 500 ml de lapte,
- 500 ml de iaurt,
- 1 lingura cu unt,
- 1 legatura de patrunjel tocat marunt,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
1. Caleste usor in unt ceapa, ciupercile si patrunjelul. Lasa pe foc pana se inmoaie ciupercile. Adauga 1,5 l de apa. Adauga laptele.
2. Cand fierbe, adauga andivele tocate marunt si un praf de sare si piper. Lasa la foc mic 35-40 de minute. Cand sunt fierte, paseaza legumele.
3. Toarna iaurtul intr-un castron mare si, incet-incet, pune doua cani din supa fierbinte. Amesteca repede sa nu se taie. Toarna inapoi in supa crema si stinge focul.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
