Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 cai cum sa stai si sa pui de un plan de afaceri

10 cai cum sa stai si sa pui de un plan de afaceri
Asadar, cum opresti pana la urma iuresul vietii pentru a gasi o solutie de scapare? Iata zece feluri in care poti gasi ragazul sa te gandesti la cariera ta. Incotro se indreapta? Exista cumva sanse sa te descurci mai bine pe cont propriu? 1.  Viseaza cu ochii deschisi – undeva exista imboldul de a incepe ceva pe cont propriu. Opreste-te chiar acum din citit, relaxeaza-te si lasa-te imbiat de gandul de a munci pentru tine. E placuta senzatia? 2. |ntreaba-ti familia – de obicei, parintii ne cunosc mai bine decat credem noi. Mai mult chiar, daca ai tai au sau au avut propria afacere, conform statisticilor, cresc sansele ca si afacerea ta sa fie un succes. 3. Consulta-ti jurnalul – la inceput, nu vei avea timp sa joci golf sau sa pierzi nopti prin cluburi. Rareste iesirile, pentru a-ti face planuri de afaceri. Daca e prea greu, poate te mai gandesti. 4. Sa ai noroc – adesea insa, e nevoie sa faci un miracol ca sa duci lucrurile la bun sfarsit. 5. Uita de telefon – incearca sa calatoresti cu mobilul inchis; foloseste momentele libere ca sa-ti notezi ideile. 6. Fii intelegator cu partenerul – pleaca in vacanta mult visata. Tu stai intr-un bar reflectand, facandu-ti planuri si meditand. Persoana iubita poate schia, face scufundari sau catarari, obisnuindu-se in acest timp cu ideea! 7. Plimba-ti cainele – aceste incursiuni matinale iti pun la incercare rezistenta, implicarea si vointa de a te da jos din pat duminica dimineata. Aerul curat stimuleaza gandirea creativa. 8. Intreaba-ti seful – in vremurile emancipate de astazi, a pleca dintr-o firma pentru a-ti incepe propria afacere nu e intotdeauna un lucru privit cu ochii rai. Daca seful tau te apreciaza, vechea ta firma va fi probabil primul tau client. 9. Zugraveste casa – astfel, vei petrece mai mult timp de unul singur intr-o camera, fara sa fii deranjat. Fizic vorbind, acesta ar putea marca si inceputul unui nou stil de viata. 10. O baie plina de spuma – cufunda-te intr-o baie, in locul obisnuitului dus pe fuga. In nici un caz, afacerile nu sunt pornite de catre barbati de varsta mijlocie, de rasa caucaziana. Indiferent care ti-e varsta, pregatirea, starea de sanatate, educatia sau orientarea sexuala, in capul tau exista o idee de afaceri asteptand sa incolteasca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0