Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei pentru machiajul de revelion

de Camelia Diaconu la 2018-12-31
5 Idei pentru machiajul de revelion
Pentru ca ne aflam deja in ultima luna a anului si mai este foarte putin timp pana la marea petrecere de sfarsit de ani, venim in ajutorul femeilor care isi doresc sa arate spectaculos la petrecerea de Revelion. Un machiaj natural iti evidentiaza cel mai bine trasaturile, motiv pentru care iti propunem cinci idei reusite de make-up.


Toate femeile isi doresc sa arate spectaculos la petrecerea organizata in noaptea dintre ani, iar uneori, din aceasta dorinta, nu fac altceva decat sa exagereze cu un machiaj extravagant, la fel si tinuta. Sa te machiezi singura nu este deloc complicat, ba mai mult iti poate iesi un adevarat machiaj in doar cateva minute. Iata ce poti incerca.
 
Nuante de argintiu pentru machiajul ochilor. Pentru petrecerea de Revelion, specialistii in make-up recomanda nuantele sclipicioase. Argintiul este in top, asa ca foloseste-l pe pleoapa si cu siguranta vei straluci. Daca ai ales un machiaj de accent in zona ochilor, atunci pentru restul tenului nu mai ai nevoie de ceva complicat. Un gloss si putin blush in obraji te vor salva.
 
Accentueaza-ti buzele. Daca mai sus am evidentiat ochii, acum a venit randul buzelor. Mai exact, foloseste un ruj rosu care sa iti evidentieze conturul buzelor. Un truc folosit de make-up artisti pentru a ramane cat mai multe ore rujul pe buze este acela de a aplica inainte fond de ten pe buze. Pentru restul tenului poti folosi doar mascara si o nuanta de blush nu prea evidenta. 
 
Smokey eyes. Niciun alt machiaj nu este mai senzual decat clasicul smokey eyes. Nu este atat de simplu de realizat, daca nu te pricepi, cel mai bine ar fi sa apelezi la un make-up artist. Poti alege orice nuante iti doresti pentru smokey eyes nu este nevoie sa folosesti culori inchise. Iar pentru ca accentul este pus pe ochi, atunci buzele vor avea un ruj nude, iar blush-ul va fi in nuante pale. 
 
Fard auriu. Pentru a-ti accentua trasaturile fetei, foloseste un fard auriu. Orice trusa de farduri contine si o nuanta de auriu. Asa te vei bucura de un machiaj stralucitor, extrem de senzual si nu in ultimul rand elegant. Si pentru ca si aici ai pus accent pe machiajul ochilor, incearca sa nu iesi in evidenta printr-un ruj puternic.
 
Un fard de pleoape albastru cobat. Daca esti o persoana indrazneata si vrei sa iesi din tipar, atunci cu siguranta vei atrage toate privirile cu un machiaj in zona ochilor de un albastru cobat. Se potriveste persoanelor care au ochii inchisi la culoare pentru ca ii scot foarte usor in evidenta. Este un machiaj pe care ti-l poti face singura acasa in doar cateva minute, fara sa te complici prea mult.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0