Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accepta-te asa cum esti

Accepta-te asa cum esti
Daca accepti ca ce a fost a fost, ramai doar tu cu tine, exact asa cum esti. Nu te poti intoarce sa schimbi nimic, asa ca trebuie sa te descurci cu ce ai. Nu sugerez nimic in stil New Age, cum ar fi sa te iubesti pe tine – asta e prea ambitios. Nu, sa incepem cu simpla acceptare. Acceptarea este usoara pentru ca inseamna exact ceea ce spune – „acceptare “. Nu trebuie sa faci ceva mai bine, sa schimbi sau sa te straduiesti pentru a atinge perfectiunea. Dimpotriva. Doar accepta. Asta inseamna sa-ti accepti toate defectele si dificultatile emotionale, partile rele, slabiciunile si toate celelalte. Asta nu inseamna ca suntem fericiti cu tot ce tine de noi; nici nu inseamna ca vom fi lenesi si vom duce o viata nepotrivita. Ne vom accepta asa cum suntem si pe asta vom cladi in continuare. Ceea ce nu vom face este sa ne torturam pentru ca nu ne plac anumite lucruri. Da, putem schimba multe, dar asta va veni mai tarziu. Trebuie sa acceptam ca suntem asa cum suntem – rezultatul a tot ceea ce s-a intamplat. Asta este. Tu, ca si mine, ca noi toti, suntem oameni. Inseamna ca esti foarte complex. Ai propriile tale dorinte, temeri, pacate, uneori meschinarii, greseli, toane rele, lipsa de politete, deviatii, ezitari si repetitii. Asta e ceea face din tine o fiinta umana asa minunata, complexitatea. Nimeni nu este perfect. Pornim cu ce ni s-a dat si cine suntem; apoi nu putem decat sa facem o alegere, in fiecare zi, sa ne straduim pentru ceva mai bun. Asta e tot ce ni se poate cere – sa facem acea optiune. Sa fim mereu alerti si constienti, gata sa facem ce trebuie. Si accepta ca uneori nu vei reusi. Uneori vei fi departe de a-ti atinge scopul, ca noi toti. E in regula, nu-ti bate capul. Aduna-te si ia-o de la capat. Accepta ca vei da gres din cand in cand si ca esti om. Stiu ca uneori e greu, dar odata ce ai acceptat provocarea de a deveni un Jucator dupa reguli, esti pe drumul cel bun al perfectionarii. Inceteaza sa-ti mai vanezi greselile sau sa te stresezi. In loc de asta, accepta-te asa cum esti. Faci tot ce poti in acest moment asa ca da-ti o palma amicala si da-i bice mai departe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0