Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alegerea numelui perfect pentru bebelus - 5 aspecte de care sa tii cont

de Sunt Fericita la 2018-11-01
Alegerea numelui perfect pentru bebelus - 5 aspecte de care sa tii cont
Viitorii parinti sunt atat de entuziasmati ca vor avea un bebelus incat se gandesc din prima zi a sarcinii la ce nume va purta copilul. Numele perfect al bebelusului trebuie sa tina cont de cateva aspecte, asa ca te vom ajuta sa iei mai usor o decizie.


5 aspecte de urmarit cand alegi numele copilului

 
Numele ales pentru copil este acela pe care il va purta toata viata. Este numele pe care il vei repeta la nesfarsit, pe care il vei scrie pe torturile aniversare sau cel pe care il vei suna cel mai des din agenda telefonica. Oricat de mult iti place un nume, trebuie sa iei in calcul mai multe aspect, printre care:
 
Copilul creste. Iti place foarte mult un nume sau ti se pare adorabil cum ai putea sa iti alinti copilul. Ei bine, cand este mic un nume precum”Mihaita” sau “Cristinel” suna bine, insa cand va creste si va ajunge intr-un colectiv s-ar putea sa nu ii mai placa copilului sa fie strigat cu nume de alint. Daca iti doresti sa il alinti cand e mic, atunci gandeste-te la un nume care poate fi usor readaptat cu diminutivele tipice varstei.
 
Tine cont si de parerea apropiatilor. Familia este la fel de fericita, ca si voi parintii, de aparitia bebelusului. Chiar daca nu iti place acest lucru, daca este o traditie in familie, onoreaza-i si pe cei dragi si mai alege inca un prenume in cinstea lor.
 
Gandeste-te si la porecle. Cand sunt mici, copiii sunt cei mai inventivi si abia asteapta sa se terorizeze intre ei cu porecle care mai de care mai inspirate. Gandeste-te ce porecle ar putea avea numele pe care il alegi copilului, suna bine sau nu ti se par nici macar acceptabile?
 
Fa-ti o lista cu mai multe nume. Daca iti plac mai multe prenume si nu te poti hotara imediat la unul, mai bine fa-ti o lista in care sa treci tot ce iti place si nu te grabi sa iei o decizie. Ai timp noua luni de zile sa ii dai un nume potrivit bebelusului, asa ca nu te grabi sa iei o decizie pripita.
 
Tine cont si de puterea numelui. Auzim tot mai des ca sunt nume care au un destin deja scris. Fa-ti temele si in acest sens si verifica sensul numelui in alte limbi sau culturi. Vezi ce semnifica numele la care te-ai gandit si iti vei da seama mult mai usor daca i se potriveste copilului tau. Alege un nume cu un impact puternic. De cate ori nu ni s-a intamplat sa auzim un nume care ne fascineaza si sa ne intrebam cum oare s-au gandit la acest nume. Ei bine, numele copilului tau trebuie sa aiba un impact sonor puternic, asa ca investeste timp pentru a lua cea mai buna hotarare.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0