Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce greseli faci cand te epilezi

de Sunt Fericita la 2019-08-29
Ce greseli faci cand te epilezi
Se intampla des sa ai pielea iritata sau sa te tai in momentul in care te epilezi? Indiferent de zona corpului, epilarea trebuie atent facuta, iar pentru asta iti spunem care sunt greselile comune pe care le facem noi femeile si pe care nu ar trebui sa le mai repetam!


In momentul in care vrei sa indepartezi parul de pe corp trebuie sa acorzi o atentie sporita acestei activitati. Orice miscare gresita iti poate provoca o rana ori iti poate lasa semne inestetice pe corp. Pentru a avea o piele catifelata, iata ce greseli de epilare sa nu mai repeti!
 
Nu te mai epila in cada. Chiar daca ai crede ca este mai confortabil sa te epilezi in apa in cada, de fapt apa inmoaie firul de par, iar tu nu vei mai avea o piele fina dupa epilare. Cel mai bine este sa te epilezi in dus deoarece apa calda nu iti afecteaza tesutul pielii.
 
Nu mai folosi o lama de ras veche. Sa alegi un set de lame de ras ieftine nu este o solutie daca iti doresti o piele catifelata. De asemenea, nici sa folosesti o perioada lunga de timp o lama de ras nu este indicat. Dispozitivul nu mai functioneaza la fel de bine dupa prea multe folosiri si nu vei mai obtine un rezultat bun.
 
Nu te mai epila fara crema ori gel. Aparatul de ras nu se foloseste niciodata fara crema sau gel de ras deoarece iti poate usca si mai tare pielea. Exista creme speciale care iti fac munca mai usoara si iti pregatesc pielea pentru momentul epilarii. Daca te epilezi fara aceste produse, atunci pielea ta va ramane rosie si iritata, ba chiar te poti taia foarte usor.
 
Acorda timp epilarii. Nu este usor sa te epilezi si poate nici cea mai placuta actiune, insa este important sa acorzi activitatii in sine timpul potrivit. Graba strica treaba, asa ca te poti alege cu o piele uscata daca nu te pregatesti suficient. Lama de ras se foloseste prin miscari blande pentru a nu irita pielea.
 
Nu te mai epila in directia gresita. Niciodata nu trebuie sa te epilezi invers fata de sensul cresterii firelor de par. Directia corecta pe care trebuie sa o urmezi este in sensul cresterii firului de par. De asemenea, trebuie sa te epilezi de sus in jos pentru a prevenii eventualele iritatii ori taieturi. 
 
Nu imprumuta lama de ras. Chiar daca spui ca o imprumuti de la partener, nu este indicat. In primul rand dispozitivele de epilat sunt facute diferit. Pentru barbatii, acestea rad suprafete mai mici, sunt speciale pentru fata, iar pentru femei lamele de ras sunt create pentru a fi folosite pe suprafete mai mari, spre exemplu pe picioare. 
 
Nu iti depozita lama de ras pe marginea cazii. Risti ca bacteriile sa se inmulteasca pe lama ta de ras, fapt ce va duce la aparitia iritatiilor pe piele. De asemenea, pe marginea cazii lama de ras poate lua contact frecvent cu apa, ceea nu este recomandat pentru functionarea optima a acesteia.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0