Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti colorezi parul in 2014

Cum sa-ti colorezi parul in 2014
Sunt multe culori frumoase pe care le ai anul acesta la dispozitie pentru a-ti innobila coafura. 2014 propune experimentarea, asa ca ne luam la revedere de la suvite si umbre, caci blourile de culoare le vor lua locul. Asadar, daca vrei sa te reinventezi anul acesta, citeste propunerile de mai jos.


1. Blond platinat.
Se prea poate ca blondul platinat sa fie una dintre cele mai la moda culori pe care le poti incerca in 2014. Asta intelegem daca ne uitam pe podiumurile cu prezentarile de sezon si daca ii intrebam pe hair stylisti ce li se mai cere. Cel mai bine este sa porti un blond platinat complet, fara suvite. Da, a revenit in prim-plan.
Institutul Pantone a declarat Radiant Orchid ca fiind culoarea anului 2014, asa ca nu este nicio surpriza ca va deveni si o culoare cautata in domeniul coafurilor. Celebritati precum Katy Perry au purtat deja aceasta culoare in 2013 si este foarte posibil ca si alte vedete sa-i calce pe urme. Tu ai purta aceasta culoare indrazneata?
3. Blond trandafiriu.
Aceasta nuanta a devenit populara in 2013 si va capata si mai multa forta anul acesta. Este o combinatie intre blond, castaniu, roz si auriu. Este culoarea perfecta pentru primavara si vara.
4. Tonurile argintii.
Acestea se asorteaza foarte bine cu blondul, albastrul, griul, liliachiul si chiar cu blondul auriu. Este o versatilitate care-i da forta sa se impuna.
5. Castaniul.
Aceasta nuanta este minunat sa fie purtata toamna si iarna. Este o combinatie intre rosu si maro si, daca tanjesti dupa putina indrazneala, poti adauga si un pic de mov in amestec. 2014 are in plan un roscat mai bland, nu unul foarte indraznet.
6. Auriul.
Gandeste-te la Jennifer Lopez si vei stii ce avem in minte. O culoare de par proaspata si dinamica. Poti adauga auriu la parul blond sau brunet si iata si schimbarea pe care ti-o doresti.
7. Negru compact.
Daca vrei sa inti in contact cu latura ta mai intunecata, vopsete-ti parul negru si exerseaza-ti abilitatile de diva.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafuri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0