Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ia o pauza

Ia o pauza
Atunci cand este vorba de o lucrare pe care nu o poti face decat tu singur si nu vrei sa fii deranjat, existao singura solutie: fuga! Oamenii creativi de succes au cu totii propriile lor lacasuri de evadare, in care se retrag salucreze. In fond, nu trebuie sa fie neaparat bungalow-ul lui Ernest Hemingway cu vedere spre mare. Iata cateva sugestii pentru solutia de simplificare prin biroul de rezerva: In masina, pe bancheta din spate In cazul in care conditiile meteo permit acest lucru (nu este nici prea cald, dar nici prea frig), deschide-ti biroul de rezerva in masina. Mergi intr-un loc izolat, unde sa nu fii deranjat, si asaza-te pe bancheta din spate. Aici nu mai esti soferul, ci seful! Sub cerul liber Biroul de rezerva din parc este si el dependent de vreme, la fel ca pe malul unui lac sau in orice alt loc plin de inspiratie in aer liber. Anumite persoane au insa o aversiune interna pentru astfel de solutii: „Cum salucrezi intr-un loc atat de frumos? Aici vreau doar samarelaxez!“. In realitate, ele nu fac decat sa subestimeze energia enorma care este generata de un loc pozitiv. Si nu-ti face probleme, pentru ca nu vei distruge acel loc frumos prin munca ta. In realitate, este tocmai invers: gratie farmecului peisajului, si munca ta va fi mai placuta si mai atragatoare. Incaperile parasite In aproape orice firma exista spatii nefolosite: sali de sedinta mari, cantina in afara programului de masa, birouri goale sau cel putin o masa de lucru neocupata pe moment, a unui colaborator extern (cu care poti sa stabilesti, in prealabil, cand poti sa-i folosesti biroul). Important este ca incaperea respectiva sa fie cat mai departe posibil de propriul tau birou. Dupa aceea, iti iei la revedere ca si cand ai pleca din cladire, pui telefonul pe robot sau dupa cum procedezi de regula atunci cand lipsesti. Astfel vei avea la dispozitie doua trei ore fara a fi deranjat, in care poti face adevarate minuni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0