Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Infidelitatea poate ajuta de fapt, casnicia. Afla cum

Infidelitatea poate ajuta de fapt, casnicia. Afla cum
Daca nu esti inclinat spre poligamie, relatiile extraconjugale sunt, in general, dezaprobate. Monogamia este acceptata si este considerata un lucru cat de se poate de firesc si necesar intr-o relatie, infidelitatea este dauneaza. Corect? Michael J. Formica, psiholog american si blogger pentru Psihology Today nu este chiar de aceeasi parere. Afla argumentele sale... Intr- un post Formica argumenteaza cum inselatul va poate ajuta, de fapt relatia. Identificam patru tipuri de aventuri: aventurile centrate in jurul obiectelor, aventurile sexuale si aventurile emotionale. In cazul aventurilor centrate in jurul obiectelor partenerul inselat neglijeaza relatia ca sa se concentreze pe altceva, fie pe munca, un joc video, o implicare intensa intr-un hobby, in detrimentul vietii lui sau a ei de dragoste . O aventura sexuala este exact ceea ce pare a fi: adulterul dar care nu implica o intimitate emotionala. O aventura emotionala este atunci cand nu exista o relatie fizica dar foarte multe sentimente. Daca petreci ore pe chat cu cineva care nu e prietena ta, in care dezvalui secretele tale pentru o femeie care nu e sotia ta , atunci ai o aventura emotionala. Este tot un tip de inselat chiar daca nu are o componenta fizica. Daca deja aveti o aventura , probabil, o faci pentru ca iti lipseste ceva din prima relatie. Daca va analizati aventura , aveti posibilitatea de a vedea ceea ce este ca va lipseste , si de a aborda aceasta problema . In cele din urma , oamenii au tendinta de a intra in acelasi tip de relatie in mod repetat , dar aventurile sunt diferite ,  si in acest caz ele pot fi un barometru mai autentic pentru ceea ce avem de fapt nevoie in relatiile noastre. Probabil acum te gandesti ca acest articol este scris de un autor cam nebun, cu o perceptie total gresita despre relatii. Partea buna dintr-o aventura nu este aventura in sine sau consecintele sale. Daca ne uitam la alegerile noastre si ne examinam pe noi insine intr-un mod onest si sincer, am putea gasi raspunsuri pentru propria noastra evolutii. Acea evolutie ne-ar putea duce inapoi la o relatie mai autentica cu relatia noastra primara, sau s-ar putea sa ne conduca la o intelegere mai autentica a propriei persoane. Oricum, o putem considera ca o o dezvoltare pozitiva.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0