Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inger sau demon?

Inger sau demon?
In fiecare zi ne confruntam cu numeroase optiuni. Fiecare dintre ele se reduce de fapt la o simpla alegere intre a fi de partea ingerilor sau a animalelor. Ce alegi? Sau nici n-ai realizat ce se intampla? Sa-ti explic. Fiecare actiune a noastra are un efect asupra familiei, oamenilor din jurul nostru, societatii, a lumii in general. Acest efect poate fi benefic sau daunator – de obicei este alegerea noastra. Si, uneori, poate fi o optiune grea. Oscilam intre ce vrem noi si ce e bine pentru ceilalti; intre satisfactia personala si generozitate. Ei, nimeni n-a spus ca va fi usor. Sa decizi sa fii de partea ingerilor este adesea o optiune dificila. Dar daca vrem sa reusim in viata trebuie s-o facem constient – eu masor succesul prin cat de aproape suntem de a genera acea satisfactie/fericire/multumire. Iata cui ne putem dedica viata – ingerilor, si nu demonilor. Daca vrei sa stii daca ai optat deja, testeaza-te rapid: vezi ce simti si cum reactionezi daca-ti taie cineva fata in trafic, la o ora de varf. Sau cand esti grabit si cineva te opreste sa te intrebe cum sa ajunga undeva. Sau daca ai copii adolescenti si unul ajunge la politie dintr-un motiv sau altul. Sau cand ii imprumuti bani unui prieten si nu ti-i mai da inapoi. Sau cand seful te face de ras in fata colegilor. Sau cand pomii vecinului incep sa-ti acopere proprietatea. Sau cand iti dai cu ciocanul peste deget, sau..., sau..., sau... Cum spuneam, e o alegere pe care trebuie sa o facem zilnic, de mai multe ori. Pentru a-ti atinge scopul, trebuie sa devina o optiune constienta. Acum, problema este ca nimeni nu-ti va spune exact care este ingerul si care este demonul. Va trebui sa-ti stabilesti propriii tai parametri. Hai ca nu poate fi asa greu. Eu cred ca, in mare, este evident. Doare sau pune piedici? Tu faci parte din problema sau din solutie? Lucrurile vor merge mai bine sau mai rau daca faci un anume lucru? Alegerea asta trebuie sa o faci singur. Ceea ce conteaza este propria ta interpretare a ceea ce este un inger sau un demon. N-are rost sa spui cuiva ca este de partea demonului, el poate are o definitie total diferita. Oamenii actioneaza dupa optiunea lor si nu-ti vor multumi pentru critici. Desigur, poti sa privesti impasibil, obiectiv, observator si sa-ti spui in sinea ta: „Eu n-as fi facut asa“. Sau „Cred ca tocmai a ales sa fie inger“, sau chiar „Doamne, ce groaznic“. Nu trebuie insa sa spui nimic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0