Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu stii ce laptop sa cumperi?

de Sunt Fericita la 2018-10-02
Nu stii ce laptop sa cumperi?
Nu stii ce laptop sa cumperi? Ai deja pe lista cateva modele, insa nu ai idee ce-ar fi mai potrivit pentru tine? Ei bine, in ziua de astazi sunt foarte multe modele de la cei mai recunoscuti producatori. Cu toate acestea, pare ca devine din ce in ce mai greu sa faci alegerea cea mai buna, asa-i?


Astfel, pentru a alege ceea ce ti se potriveste, in randurile urmatoare vei regasi informatiile necesare cu privire la alegerea celui mai indicat laptop pentru nevoile si dorintele tale.

Cum alegi un laptop potrivit?

Dupa cum ziceam, in momentul de fata este foarte dificil sa faci alegerea cea mai potrivita in materie de cel mai bun si ieftin laptop. Gasesti laptopuri ieftine pe ideall.ro de la cele mai bine cunoscute branduri. Astfel, inainte de a alege cel mai potrivit laptop, trebuie sa te gandesti la ce buget ai vrea sa ajungi pentru o asemenea investitie, dar si la ipoteza de a-ti suplimenta bugetul.

La ce trebuie sa te uiti atunci cand alegi un laptop?

Atunci cand vrei sa-ti cumperi un laptop, trebuie sa tii cont de urmatoarele elemente definitorii:

Design (display, tastatura iluminata, tastatura numerica, etc);
Materialul din care laptopul este fabricat
Tipul procesorului;
Placa video;
Autonomia bateriei;
Dimensiunea;
Conectivitatea;
Tipul laptopului ( gaming, editare video, filme, pentru birou);
Cu sau fara touchscreen;
Drivere;
Sistem de operare;
Camera web;
Placa de sunet;
Brand.

Alegerea unui laptop pentru jocuri

In cazul in care esti o persoana pasionata de jocuri, iti recomandam sa te orientezi catre un laptop special creat pentru gaming. Atunci cand iei decizia de a cumpara unul, trebuie sa alegi un laptop cu dotari foarte bune, echilibrat. Astfel, decide-te asupra unui laptop cu o placa video mai buna si un procesor cat de cat ok. Desi procesorul unui laptop este mai slab, conteaza mai mult ca placa video sa fie mai performanta.

Alegerea unui laptop pentru editare video

Daca esti un pasionat al editarilor video sau daca ai un job care iti solicita asemenea dotari la un laptop, cel mai indicat este sa cumperi un laptop care sa-ti permita editarea video/foto.
Pentru un asemenea laptop, trebuie sa te uiti ca acesta sa aiba o placa video buna, dar si un procesor bun. De asemenea, daca faci editare video sau foto la un nivel mai avansat, trebuie sa te decizi spre un laptop cu un display de calitate, o rezolutie Full HD.

Alegerea unui laptop pentru filme

In momentul de fata, toate laptopurile sunt dotate cu functii de redare a filmelor. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent la un laptop cu un display de buna calitate, unul cu panou IPS sau AMOLED.

Alegerea unui laptop pentru birou

In cazul in care cauti un laptop pentru birou si nu stii ce sa alegi, afla ca, pentru acesta trebuie sa tii cont de mai multe criterii.
In primul rand, trebuie sa-ti indrepti atentia catre un tip de laptop cu mai multe porturi de conectivitate compatibile pentru diversele prezentari.
In al doilea rand, acesta trebuie sa fie usor de transportat, cu touchscreen si mai mic.
In cazul in care te deplasezi mai mult, bateria laptopului trebuie sa fie foarte buna. In schimb, daca lucrezi doar la birou, laptopul se poate alimenta direct.


In concluzie, daca iti doresti un laptop bun, gandeste-te la nevoile tale si la situatiile la care il vei folosi cel mai mult. Fie ca esti pasionat de jocuri sau editare video si foto, alege modelul care se imbina perfect cu dorintele tale si gradul de utilizare pentru diferite activitati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0