Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scrisoarea ta: M-a inselat. Sunt disperata sa imi recapat linistea

de Sunt Fericita la 2014-08-05
Scrisoarea ta: M-a inselat. Sunt disperata sa imi recapat linistea
Va invitam sa ne scrieti cat de des doriti. Suntem aici pentru a va primi scrisorile, orice probleme ati avea. Te-a inselat? Relatia nu mai functioneaza ca inainte? Bei si crezi ca nu poti depasi aceasta dependenta?


Avem cu totii probleme, insa nu se vor rezolva de la sine. Dati-ne o sansa. O scrisoare primita de curand ne spune o poveste mai mult decat des intalnita:

"M-a inselat. I-am cautat in telefon. Nu stiu ce m-a apucat. Acum ma zbat ca o nenorocita ntre gandul ca nu trebuia sa ii umblu in telefon si gandul ca am procedat corect."

Le umblati vreodata in telefon? Curiozitatea este buna, insa cu masura si nu intotdeauna cand este vorba despre persoana iubita. Mai sunt si voci care spun ca ceea ce nu stii nu te poate rani.

Sunteti de acord? Nu am putut niciodata sa fiu de acord cu asa ceva. Daca stiu ca iubeste pe alta, langa mine nu mai are ce cauta. Sunt prietene care imi spun ca o sa imi schimb atitudinea, insa in timp. Cica vine cu varsta... Ce vine? Eu nu vreau sa gandesc astfel niciodata. Nu voi accepta o astfel de situatie.

"Inca il iubesc dar nu stiu cum a putut sa faca asa ceva. Spunea ca ma iubeste si ca nu are cum sa se uite la altcineva. I-am gasit cateva mesaje in telefon. Ii spunea ca abia asteapta sa o vada in seara care va veni. Nici nu vreau sa imi amintesc detaliile din mesaj. Clar era ceva intre ei, ceva ce nu isi avea locul in relatia noastra. Acum sunt disperata. Nu ma gandesc decat la el. Dar trec de la furie, la mahnire si apoi la sentimentul ca acum este cu alta. Nu mai este al meu si ma omoara starea asta. Ce fac?"

Sfatul nostru, dupa ce am stat, am cugetat, am baut o cafea in redactie:

"Viata va merge mai departe si fara el. Este doar o chestiune de timp. Mai devreme sau mai tarziu il vei uita si vei merge mai departe. Este firea lucrurilor."
"Nimeni nu este posesia nimanui. Fiecare este liber sa faca ce crede de cuviinta. A luat o decizie si era corect sa o ia dupa ce se despartea de ea. Nu a facut-o si nu a procedat corect. Te-a ranit si pentru asta merita o palma dar sigur i-o va da viata."
"Nu te merita. Nu merita nici macar sa iti pierzi timp sa plangi dupa el. Cumpara-ti o poseta si mergi mai departe. Alege-l mai bine pe urmatorul."
"Nu te lasa ranita. Nu intra in panica si nu dispera. O sa vezi ca trece. L-ai iubit si te inteleg. Este greu sa ramai fara el, dar decat cu unul care nu te-a pretuit, mai bine fara. Lasa loc altuia, care te va iubi mai bine."


Aveti sfaturi? Lasati-le in caseta de comentarii. Fiecare sfat poate valora enorm.


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 0.53 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0