Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 cele mai suparacioase zodii

de Camelia Diaconu la 2020-02-14
Top 3 cele mai suparacioase zodii
Te-ai gandit pana acum ca semnul zodiacal pe care il porti poate avea o mare influenta in comportamentul si actiunile tale? Esti o persoana dificila, recalcitranta, care nu se multumeste asa usor si intotdeauna se supara daca lucurile nu ies asa cum tu iti doresti? Vezi daca te afli printre cele mai suparacioase zodii ale intregului zodiac.


Asa cum sunt cunoscute cele mai norocoase zodii, cele mai fidele, ghinioniste ori ambitioase este valabil si in cazul celor mai suparacioase zodii si intotdeauna puse pe cearta. 

Scorpionul este capat de lista. Poate ca stii deja ca zodia scorpionului este una dintre zodiile fruntase cand vine vorba despre cearta, suparare si iertare. Sunt persoanele care nu iarta atat de usor si repede si care tin minte o viata intreaga, daca le-ai gresit cu ceva. Este de preferat ca, daca ai prieteni, cunostiinte, in zodia scorpion, sa eviti sa te certi sau sa intri intr-un conflict direct cu ei. Se supara repede, au tendinta de a exagera in anumite subiecte doar pentru a le da dreptate si isi doresc intotdeauna sa detina controlul absolut. Persoanele nascute sub semnul zodiacal scorpion pot fi posesive uneori, din cauza unei gelozii acute pe care si-o pot manifesta agresiv, devenind chiar violenti.
 
Leu. chiar daca la o prima vedere par tipul de persoane calme si ingaduitoare, cei nascuti sub semnul zodiacal al leului pot avea dubla personalitate. Sunt genul de persoane care pot fi sensibile din multe puncte de vedere, dar si puternice si agresive pe de alta parte. Si in cazul lor, nu este indicat sa te joci ori sa le ranesti sentimentele pentru ca setea de razbunare este mare. Atunci cand se simt atacati, leii actioneaza in conseciinta, fara sa le pese de sentimentele celorlallti. Nu sunt persoane care se lasa doborate asa usor si nici care renunta prea repede. Pe de alta parte, zodia leului are nevoie de afectiune, atentie, simte nevoia sa fie laudat si sa fie apreciat pentru eforturile pe care le face. Are nevoie de vorbe frumoase, care sa il intareasca si sa ii ofere incredere in el, dar si de iubire la cote inalte. 
 
Fecioara. Chiar daca sunt persoane fragile si uneori mult prea emotive, fecioarele fac parte din topul celor mai suparacioase zodii. Nu vor sa comunice, nu vor sa isi exteriorizeze sentimentele si trairile si se inchid in ei ori de cate ori au ocazia. Sunt persoane care nu ofera atat de usor incredere celor din jur tocmai pentru a nu-si crea asteptari si dezamagiri. Totusi, daca li se greseste sunt genul de persoane care sufera si sunt dezamagite. Au avantajul major ca pot trece destul de repede peste si pot ierta rapid. Nu este indicat sa superi o persoana care este in zodia fecioara pentru ca daca o ataci devine agresiva, insa, in scurt timp ii trece. Ai grija cum i te adresezi unei fecioare pentru ca fiind sensibila, poate interpreta lucrurile si uneori pot fi in defavoarea ta. Trebuie sa ai rabdare sa o asculti si sa o asiguri ca intentiile tale sunt cele mai bune. 

Sursa foto: pexels.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0