Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tranzit intestinal lenes? Iata ce sa mananci...

de Sunt Fericita la 2020-12-10
Tranzit intestinal lenes? Iata ce sa mananci...
Nu toate suntem asa norocoase sa avem un tranzit intestinal care sa functioneze ca un ceas elvetian. Asa ca unele dintre noi par ca sunt in luna a 6-a cand de fapt nu au deloc sau foarte putina grasime in jurul taliei. Oricate abdomene am face, lucrurile nu sunt asa cum ni le dorim noi.



Asa ca pare mereu ca suntem niste mici mari butoaie. Nimeni nu glumeste cu aceasta problema, cu atat mai mult cu cat vara a venit, vrei sa porti un costum de baie sau macar sa arati decent in rochia pe care tocmai ai cumparat-o si nu o poti purta... Nu de alta, dar se vede burta, ca de obicei.

Pentru astfel de cazuri, pastilele nu aduc efecte majore prea mult timp. Sunt doar pentru moment si sincer nu merita eforturile. Undei mai pui ca multe dau depenedenta.

Asa ca solutia, ca de obicei, se afla in natura.

Ce va recomand eu pentru a grabi tranzitul intestinal in mod natural, fara sa il fortati, fara sa faceti niciun rau organismului:

1. Nu pastile!

2. Nu laxative pentru ca dau dependenta si asta e grav! Organismului ii va lua ceva timp sa isi revina la normalul lui, oricat de nemultumite sunteti de acest normal. Se poate si mai rau.

3. Nu carne sau macar nu in exces pentru ca este alimentul care incetineste tranzitul cel mai mult. Cei care mananca multa carne au mereu probleme de tranzit.

4. Nu ceai de Senna in exces pentru ca da dependenta si nici nu este recomandat a la long, ci la nevoie. Spre exemplu, inainte de o operatie chirurgicala. Nu il confundati cu un remediu naturist pe care sa il utilizati oricand si oricum.

5. idem pentru ceaiul de crusin... Nu a la long.

6. Fructe si legume din plin, dragelor. Aici este scaparea. Stiu ca si acum consumati zilnic 2 salate de legume si 2-3 fructe... Sau poate ca nu. Interesant este ca daca procedati asa, dupa vreo 2 saptamani, incepeti sa va reveniti.

7. Ceai de armurariu! Functioneaza si pe termen lung si are un efect intarziat dar eficient asupra tranzitului. Armurariul contine anumiti aminoacizi si substante care ajuta la eliminarea toxinelor din ficat si din tot organismul.

sursa foto: www.wikipedia.org

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 59 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0