Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de activitati creative pe care le poti face impreuna cu familia

de Sunt Fericita la 2024-02-22
3 idei de activitati creative pe care le poti face impreuna cu familia
Timpul petrecut in familie este una dintre cele mai pretioase experiente de care te poti bucura! Intr-o lume agitata si plina de provocari, activitatile creative pot aduce putina prospetime si bucurie in relatiile tale. Astfel, invatand sa creezi ceva alaturi de cei dragi, vei reusi sa consolidezi legaturile de familie si chiar sa descoperi talente nebanuite. Iata trei idei de activitati creative pe care le poti incerca impreuna cu cei pe care ii iubesti!


1. Pictura pe fata

Pictura pe fata este o activitate distractiva si interactiva care va aduce zambete pe fetele tuturor membrilor familiei. Achizitioneaza culori non-toxice si pensule fine si invita-i pe cei dragi sa creati impreuna modele si desene pe fetele unul altuia. Un set de pictura pe fata de la brandul Snazaroo este o varianta excelenta pentru rezultate pline de culoare!

Poti alege teme precum supereroi, animale, flori sau povesti, iar astfel, sa va transformati in personajele preferate in doar cateva minute! Aceasta activitate este excelenta pentru toate varstele si poate fi o modalitate minunata sa va exprimati creativitatea si talentul. La finalul zilei, cand vrei sa indepartezi culorile de pe fata, trebuie doar sa folosesti apa calduta si un sapun bland.

2. Crearea unui perete cu poze de familie

O alta modalitate minunata de a petrece timp de calitate si, totodata, de a celebra amintirile si momentele speciale traite impreuna este crearea unui perete cu pozele voastre. Implica intreaga familie in selectarea celor mai captivante poze si pune bazele unui decor unic pe un perete al casei.
 
Poti alege sa incadrati pozele in rame colorate sau sa creati colaje de fotografii si alte detalii artistice. Anumite elemente decorative, precum stickere, citate inspirationale sau accesorii tematice, vor aduce un plus de personalitate si originalitate peretelui vostru de familie. Aceasta activitate nu numai ca va intari legaturile speciale pe care le-ati construit de-a lungul anilor, dar va va permite sa va bucurati de amintiri frumoase si sa creati un spatiu deosebit in casa voastra!
 
3. Personalizarea unor obiecte decorative

Personalizarea obiectelor decorative este o metoda excelenta de a adauga un strop de originalitate in orice incapere. Pentru inceput, alege cateva obiecte din carton, plastic sau ceramica. Cutiile, suporturile pentru creioane, sau alte obiecte pentru decorat pot fi transformate rapid in opere de arta unice. Daca vrei sa-i implici si pe copii, opteaza pentru decoratiuni din carton, deoarece acesta este un material accesibil, usor de manipulat si ideal pentru proiecte de acest gen. Pentru a le personaliza, foloseste culori acrilice, markere sau vopsea pe baza de apa. Anumite materiale pot fi mai potrivite, in functie de varsta copiilor si de complexitatea designului dorit. 
 
La final, dupa ce pictura s-a uscat, protejeaza obiectele cu un strat de lac transparent. Acesta asigura durabilitatea creatiilor si le confera un aspect finisat. In plus, lacul va ajuta la conservarea culorilor si a desenelor, prelungind astfel viata obiectului decorativ proaspat creat. Dupa ce totul este gata, integreaza obiectele in decorul casei. Le poti aseza chiar in camera copiilor, dar si in living sau in orice alta incapere, in functie de dimensiunile si designul lor. In acest mod, vei adauga un strop de personalitate in casa si ii vei incuraja pe cei mici sa-si exprime in continuare creativitatea!
 
Implicarea intregii familii in activitati creative poate fi o modalitate minunata de a crea amintiri de neuitat si de a intari legaturile dintre voi. De la pictura pe fata si pana la personalizarea unor obiecte decorative, exista o multime de activitati pe care le poti incerca impreuna cu cei dragi. Ia-ti timp sa te conectezi si sa te bucuri de aceste momente, iar rezultatele vor fi, cu siguranta, remarcabile!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0