Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Culori cu care femeile ii cuceresc pe barbati

de Sunt Fericita la 2018-12-25
5 Culori cu care femeile ii cuceresc pe barbati
Poate ca nu te-ai gandit, insa sunt cateva culori care ii cuceresc instant pe barbati. Acestia nu se uita doar la trasaturile fizice ale unei femei, ci si la vestimentatie si mai ales la culoarea acesteia. Iata cateva dintre culorile care ii cuceresc pe babrbati.


Hainele au puterea de a ne exprima stilul si personalitatea, noua femeilor, insa pot transmite mult mai mult de atat. Barbatii iubesc anumite culori, asa ca ai face bine sa stii care sunt acestea daca vrei sa ii cuceresti. Iata cu ce culori poti merge imbracata la o prima intalnire.
 
Rosu. In topul culorilor preferate bineinteles ca se afla rosul. Acesta exprima eleganta, feminitate, rafinament si nu in ultimul rand sex appeal. Barbatii isi doresc sa vada langa ei o femeie puternica, iar atunci cand vad rosu, la asta se gandesc. Bineinteles ca nu trebuie sa fii imbracata din cap pana in picioare in rost, insa o singura piesa accesorizata corect il poate cuceri.
 
Negru. Preferat si de multe femei, negrul denota sexualitate si rafinament. Barbatii isi doresc sa vada femeile imbracate cat mai simplu cu o rochie neagra eleganta. 
 
Alb. Este culoarea care exprima senzualitate si puritate. In ceea ce ii priveste pe barbati, aceste doua trasaturi trebuie sa le aiba fiecare femeie, asa ca cel mai usor poti demonstra acest lucru cu hainele albe. Incearca o camasa sau o bluza alba deoarece pantalonii sau fustele pot uneori sa complice tinuta.
 
Albastru verzui. Nu te-ai fi gandit la aceasta culoare, insa barbatii o gasesc atractiva. Albastru verzui, dar si turcoazul sunt nuante care exprima veselie, rafinament si indrazneala, asa ca barbatii le prefera in detrimental altor culori mai puternice. Sunt nuante puternice care te pot pune foarte usor in valoare.
 
Roz. Bineinteles ca nu vorim aici despre acel roz tipator pe care il poarta doar fetitele mici. Un roz delicat poate exprima senzualitate si de asemenea o provocare pentru un barbat. Nu este indicat sa te imbraci in roz din cap pana in picioare, ci doar sa alegi o piesa din intreaga tinuta. 
 
Ce culori nu gasesc barbatii ca fiind atractive.  Ei bine, daca vrei sa cuceresti un barbat, atunci nu alege sa porti galben, gri, portocaliu, maro ori verde. Ei nu considera ca aceste culori sunt potrivite pentru o femeie eleganta, asa ca ai face bine sa renunti la ele. 
Plus ca nuantele mentionate mai sus, cele aflate in topul barbatilor sunt si foarte usor de asortat cu orice alte culori atat pentru vestimentatie, cat si pentru accesorii.

Sursa foto:pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0