Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli care te impiedica sa obtii job-ul perfect

de Ana-Maria Tudor la 2015-04-02
5 greseli care te impiedica sa obtii job-ul perfect
Un CV perfect si o experienta care nu poate fi contestata nici macar de un guru al industriei in care lucrezi nu te vor ajuta sa treci cu bine de un interviu de angajare, atunci cand pantofii tai sunt plini de noroi, ori daca ai o pata de cafea pe camasa ta alba si calcata la dunga.


Oja sarita, machiajul excesiv, un decolteu adanc sau o fusta prea scurta. Toate aceste detalii stau in calea succesului tau profesional, cu atat mai mult in cadrul unui interviu de angajare.
Iata 5 greseli care te vor ajuta ... sa pierzi job-ul la care visezi:
1. Coafura.
Daca parul tau este ud, ori plin de spuma/fixativ, ti-ai facut bucle in exces, ori nu l-ai spalat de cateva zile, esecul este ... garantat! Cel care te va recruta nu se va putea concentra decat la aspectul tau, indiferent cat de interesanta este conversatia pe care crezi ca o purtati.
2. Pantofii. Chiar daca tinuta ta este impecabila, in momentul in care te prezinti la un interviu purtand o pereche de pantofi neingrijiti, prafuiti, tociti sau cu noroi pe tocuri, nu faci altceva decat sa demonstrezi ca nu acorzi atentie detaliilor, lucru care nu este tocmai pe placul angajatorilor. Managerii de Resurse Umane apreciaza mai mult femeile care poarta tocuri la interviu - asta arata ca au incredere in ele. Totusi, multe femei evita sa poarte tocuri, mai ales daca sunt inalte, pentru a nu fi nevoite sa priveasca de sus un potential manager mai mic de inaltime. Alege totusi niste pantofi cu toc chiar si de 3 cm si vei arata perfect!
3. Machiajul. Machiajul spune totul despre tine si are un rol major in formarea unei prime impresii. Asta nu inseamna neaparat ca daca esti tipul de femeie care nu obisnuieste sa se macheze, esti mai putin inteligenta sau capabila de munca. Totusi, managerii de resurse umane arata ca prefera persoanele ingrijite, care folosesc macar un strat de pudra si rimel.
4. Manichiura. Chiar daca nu ai timp sa treci pe la salon inainte, este de ajuns sa iti cureti bine unghiile cu dizolvant, sa le aduci pe toate la aceeasi lungime (mica sau medie preferabil) si sa aplici un strat de lac incolor. Poti sa aplici oja colorata, atat timp cat nu folosesti nuante iesite din comun. Renunta la accesorii, pietricele sau alte detalii pentru manichiura.
5. Bijuteriile. Gandeste-te de doua ori inainte sa alegi lantisorul de aur de 24 de karate sau colierul plin de paiete. Totusi, mergi la un interviu, nu la un bal mascat. Alege bijuterii cat mai mici si mai fine, care sa nu atraga prea mult atentia.
Succes si o cariera minunata!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0