Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Targuri de Craciun amenajate in Romania

de Camelia Diaconu la 2018-12-24
5 Targuri de Craciun amenajate in Romania
Spiritul sabratorilor a cuprins orasele tarii si deja ne putem bucura de cele mai frumoase targuri de Craciun. Daca pana acum cativa ani credeam ca doar la Bucuresti vezi cel mai frumos targ amenajat de sarbatoare, ei bine, acum ai posibilitatea sa vezi si in alte orase mari din Romania.


S-au deschis deja targurile de Craciun si ai liber la decoratiuni si preparate culinare delicioase. Intr-un targ de Craciun te poti bucura de brazi impodobiti, de decoratiuni, luminite colorate, magazine cu bunatati si cadouri si nu in ultimul rand colindele specifice de sarbatoare. Iti spunem unde poti sa mergi sa vezi cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania.
 
Targ de Craciun la Sibiu. Deschis inca de la jumatatea lunii noiembrie, targul de Craciun de la Sibiu este si in acest an amenajat de poveste. Il gasesti in Piata mare din centrul orasului Sibiu si te poti bucura de el pana la inceputul lunii ianuarie. Sunt aproximativ 100 de expozanti aici, dar si un patinoar in aer liber si atelierele lui Mos Craciun.
 
Targ de Craciun in Brasov. In Piata Sfatului, ca in fiecare an, te poti bucura de cel mai frumos brad natural impodobit. Gasesti si aici o multime de casute decorate de sarabatoare de unde sa iti cumperi decoratiuni pentru Craciun, dar si dulciuri, iar atmosfera este una de poveste. 
 
Targ de Craciun in Bucuresti. Nu lipseste din lista celor mai frumoase targuri de Craciun nici Capitala Romaniei. In PIata Constitutiei s-a deschis din 30 noiembrie un targ mare de Craciun special amenajat cu o multime de puncte de atractie. Ai o zona speciala de food, unde sa incerci o multime de preparate traditionale dar si un patinoar si o multime de casute cu decoratiuni. Si aici vei gasi un brad frumos impodobit, cu peste 4.000 de globulete.
 
Targ de Craciun la Cluj Napoca. Si aici s-a deschis inca din 23 noiembrie cel mai frumos targ de Craciun. Aici vei gasi casa lui Mos Craciun, dar si ateliere de creatie pentru copii si o multime de casute cu dulciuri si cadouri. In prezent, targul de Craciun din Cluj este nominalizat in concursul European Best Christmas Market, alaturi de alte targuri de renume din Praga, Viena ori Koln. 
 
Targ de Craciun in Timisoara. De la 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, te poti bucura si de targul de Craciun din Timisoara. Este situat intr-una dintre pietele central ale orasului si gazduieste o multime de decoratiuni luminoase si casute pline cu preparate traditionale si cadouri. Targul de Craciun din Timisoara va sta deschis pana pe data de 10 ianuarie, asa ca ai timp sa ajungi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0