Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 ponturi pentru o vacanta mai ieftina

de Sunt Fericita la 2015-03-24
7 ponturi pentru o vacanta mai ieftina
Desi concediul de vara pare un vis frumos si indepartat, trebuie sa va ganditi cat mai repede la o destinatie si sa cautati deja oferte, daca vreti sa obtineti un sejur la cel mai bun pret.


Cu cat va planificati vacanta cu mai mult timp inainte, cu atat mai putini bani trebuie sa scoateti din buzunar, deoarece veti beneficia de reduceri pentru pachetele turistice achizitionate timpuriu.
Chiar si turistii romani care sunt mai spontani au de castigat, pachetele last minute fiind la mare cautare atat in tara, cat si in strainatate, iar reducerile la preturi sunt simtitoare.  
Portalul de rezervari online HotelGuru.ro oferta sapte ponturi turistilor romani, pentru a beneficia de o vacanta mai ieftina:
1. Calatoriile in timpul saptamanii
Vacantele la inceputul saptamanii (in special in zilele de luni, marti si miercuri) sunt mai iefine, hotelierii fiind dispusi sa reduca preturile pentru a-si tine hotelurile ocupate.  
2. Rezervarile online
Hotelurile si pensiunile sunt prezente in mediul online, atat prin site-uri proprii de prezentare, cat si prin intermediul site-urilor de rezervari online care sunt agregatoare de unitati si oferte de cazare, precum www.HotelGuru.ro - Cele mai multe dintre site-uri ofera discount-uri intre 15-30% pentru rezervarile online, fata de rezervarea direct la receptie.  
3. Vouchere si promotii speciale
Preturile pot scadea intre 30 -50% in perioadele care nu sunt foarte aglomerate, iar hotelierii folosesc aceaste campanii pentru a-si creste gradul de ocupare si pentru a se promova catre baze de date de zeci de mii de pasionati de turism. Pentru romanii care urmaresc frecvent site-urile de rezervari si au bani in permanenta pe cardul bancar, varianta voucherelor se poate dovedi extrem de eficienta. Site-ul HotelGuru.ro, de exemplu, vinde la fiecare doua saptamani cateva zeci de astfel de vouchere de cazare la diferite hoteluri, prin promotii fulger care includ uneori si demipensiune sau acces la SPA si alte servicii.
4. Rezervari pentru grupuri mari
Calatoriile in grupuri mari sunt mai accesibile la pret si de multe ori hotelierii sunt dispusi sa faca oferte speciale pentru grupurile importante. De cele mai multe ori, agentiile de turism specializate pe turism corporate sau MICE sunt cele care negociaza discounturi importante pentru astfel de grupuri.  
5. Abonarea la newslettere
E-mail marketingul este o metoda eficienta pentru a afla din timp despre reducerile pentru pachete de turism, iar daca esti abonat la astfel de newslettere poti economisi timp si bani. De obicei, site-urile specializate in rezervarile de cazare online isi anunta in primul rand abonatii despre noile oferte si reduceri.  
6. Rezerva din timp si fii flexibil cu datele de cazare
Este foarte important sa rezervati cazarea cu cat mai mult timp inainte. Hotelurile ofera preturi mai bune sau upgrade la camere mai bune pentru cei care stiu ce isi doresc si care isi planifica vacanta cu mai mult timp in avans. Motivele sunt legate in special de cash-flow, iar pentru hotelieri este deosebit de important sa stie ca se pot baza pe niste venituri sigure, chiar daca acestea sunt mai mici. In ceea ce priveste perioadele de cazare, daca nu suntem legati de un anumit eveniment, este util sa fim flexibili in alegerea datei de check-in, flexibilitatea putandu-se transforma in economii substantiale.
7. Urmareste ofertele last-minute
Internetul ofera posibilitati care acum 10 ani pareau imposibile, acesta fiind si motivele pentru care turismul a crescut atat de mult la nivel mondial in ultimul deceniu. Online este extrem de simplu sa urmaresti in permanenta inclusiv ofertele last-minute pe care hotelierii le fac frecvent pentru a-si umple camerele de turisti. Exista uneori oferte last-minute pentru cazare chiar si la 30-40% din pretul initial de cazare.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0