Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai mare grija la amilentele cu pret redus

Ai mare grija la amilentele cu pret redus
Sa faci cumparaturi la supermarketurile care iti promit preturi cat mai mici poate fi benefic pentru buget, insa poate reprezenta un pericol pentru silueta. Achizitionarea de produse la promotii a fost asociata cu cresterea indicelui de masa corporala (IMC) si a circumferintei soldurilor.


Acestea sunt rezultatele unui studiu realizat in Franta, in perioada 2007-2008 si care a fost publicat in jurnalul Public Library of Science ONE, scrie The Huffington Post.

Potrivit cercetatorilor francezi, cei interesati de reducerile de preturi de la supermarket au sanse mai mari de a fi mai grasi decat cei care isi fac cumparaturile la magazinele mai scumpe , din centrele oraselor. Chiar si dupa luarea in calcul a statutului social si a distantei parcurse pana la magazine, cercetatorii au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre cresterea indicelui de masa corporala (IMC) si a circumferintei soldurilor si achizitionarea de produse aflate la promotie. Legatura a fost cu atat mai evidenta pentru cumparatorii fara studii superioare.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 7.131 de persoane care au facut cumparaturi in peste 1.000 de supermarketuri de toate dimensiunile si situate fie in orase, fie la periferie, fie la o distanta mai mare de centrele urbanistice.

Cercetatorii au sugerat ca supermarketurile ar trebui sa promoveze produsele sanatoase, pentru a imbunatati obiceiurile alimentare. S-a constatat astfel ca persoanele care isi faceau cumparaturile in magazinele bio aveau mai multe sanse de a avea un IMC scazut.

In plus, s-a observat ca numai 11,4 la suta dintre participantii la studiu mergeau la cumparaturi la magazinele din cartier. Aceasta descoperire este importanta, pentru ca studiile precedente privind obiceiurile legate de cumparaturi se bazau pe premisa ca oamenii merg la shooping in magazine din apropierea locuintelor lor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0