Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajare dormitor - 4 sfaturi utile pentru un dormitor de vis

de Camelia Diaconu la 2018-07-06
Amenajare dormitor - 4 sfaturi utile pentru un dormitor de vis
Dormitorul este camera principala a locuintei, locul in care mergi sa te relaxezi dupa o zi lunga, dar si spatiul care te inspira si te linisteste. Pentru a-ti crea o atmosfera cat mai placuta, amenajarea dormitorului presupune parcurgerea catorva pasi esentiali, deloc complicati, dar cu un efect garantat. Iata care sunt aceia!


4 idei de amenajare pentru dormitor
 

Simplitatea este cel mai elegant stil de amenajare. Nu presupune o incarcatura cu obiecte nefolositoare si nici o adaptare de la un sezon la altul. Stilul clasic a trecut testul timpului si reuseste sa se pastreze in tendinte chiar si in cele mai schimbatoare vremuri. Ei bine, pentru a te ajuta sa iti amenajezi un dormitor cat mai aerisit, iata de unde sa incepi:
 
Privelistea. Alege sa transformi in dormitor camera cu cea mai frumoasa priveliste a casei. Gandeste-te ca dimineata, primul lucru pe care iti doresti sa il vezi este un peisaj care sa te linisteasca si sa te ajute sa iti incepi ziua cu energie. Incearca sa iti amenajezi dormitorul astfel incat patul sa fie pozitionat in centrul camerei cu privirea catre geam. Lumina naturala iti inunda camera si te vei incarca cu pozitivizism in fiecare dimineata, in detrimentul unei camere aglomerate si intunecate.
 
Nu renunta la intimitate. Dormitorul este o camera intima, personala in care nu este indicat sa aiba acces toata lumea. Mai mult de atat, obiectele din dormitor nu trebuie sa stea la vederea celorlalti. Incearca sa iti amenajezi dormitorul astfel incat sa ai acces la un hol care sa acopere o parte din vizibilitate. 
 
Lumina. Asa cum spuneam, lumina potrivita te poate ajuta sa te incarci cu energie pozitiva fara sa faci nimic. Dormitorul trebuie sa fie o camera luminoasa, plina de culoare datorita nuantelor calde ale peretilor, dar si accesoriilor interioare. Daca ai o camera in casa care are doi pereti exteriori, atunci alege sa transformi acea camera in dormitor. Nimic nu va fi mai placut decat sa te inunde razele soarelui in zilele de weekend in care iti doresti sa lenevesti pana mai tarziu. 
 
Aerisire. Pentru un somn linistit, camera trebuie sa fie aerisita corespunzator. Astfel ca, este recomandat sa se faca aerisire si pe timpul zilei, dar si cu 30 de minute inainte de somn, pentru a aduce aer proaspat si curat in casa. Asigura-te ca ai in dormitor ventilatia necesara pentru a nu suferi de cald vara sau de frig iarna. Daca ai un dormitor care iti ofera acces catre fereastra, atunci este un avantaj deoarece iti poti aerisi camera si cu aerul de afara. 

Sursa foto: pinterest.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0