Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajeaza-ti cu stil un birou de lux

de Sunt Fericita la 2018-10-10
Amenajeaza-ti cu stil un birou de lux
Spatiul de birou nu este o simpla incapere, este acel spatiu unde administrezi diverse activitati si documente, care cer o atentie deosebita si care trebuie sa fie amenajat in asa fel incat sa te simti relaxat si creativ, pentru a avea un plus de productivitate.


Amenajarea unui astfel de spatiu pentru birou nu trebuie neaparat sa tina seama de tendintele in design, pentru ca la dinamica acestora poate nu suntem capabili sa tinem pasul, dar cu siguranta, reprezinta un mobilier specific, de calitate si accesorii de lux, care pot schimba atmosfera din incapere.

Accesoriile de lux, alese cu stil, vor crea un birou de lux, oriunde l-am amenaja.

De ce trebuie sa tii cont

Biroul este spatiul in care trebuie sa dai dovada de creativitate, eficienta si clarviziune, unde sa ai conditiile pentru a solutiona problemele profesional. Amenajarea cu stil a unui astfel de spatiu inseamna sa tii cont de cateva recomandari:

  • Lumina naturala este foarte importanta. Pentru amplasarea biroului trebuie sa se aleaga incaperea cu ferestre mari, care vor asigura o priveliste frumoasa, orientata in asa fel ca iarna lumina sa faca intreaga camera sa para mai mare, iar zgomotul din restul cladirii sa nu derajeze.
  • Alege ca lumina artificiala sa-ti faca placere, daca se intampla sa lucrezi dupa lasarea intunericului. Trebuie sa optezi pentru o lumina de ambient care sa dea senzatie de intimitate, dar care sa aiba si o faza puternica in situatia unor intalniri oficiale mai pe inserat. Iluminarea locala trebuie sa fie eficienta, mai ales pentru dupa amiezile de iarna cand lumina naturala te ajuta mai putin.
  • Plantele decorative personalizeaza biroul cu efectul lor calmant, oferind un impact cromatic ce creste productivitatea. Cateva plante de interior, nu foarte pretentioase, care cer o lumina medie si o udare saptamanala, precum orhideele, dracenele sau ficusul, pot da ambientul necesar pentru a lucra cu placere sau a avea intalniri fructuase.
  • Opteaza pentru piese de mobilier inedite din punct de vedere decorativ, a caror design sa iasa in evidenta si sa creeze spatiu suficient pentru carti, decoratii si alte obiecte pe care vrei sa le tii aproape atunci cand lucrezi la birou.
  • Biroul de lux se decoreaza cu eleganta si stil. Prea multe decoratiuni vor crea impresia de aglomerare, distragand atentia, in timp ce putine decoratiuni vor crea o atmosfera rece si lipsita de personalitate.
  • Echipeaza-ti biroul cu toate instrumentele si accesoriile necesare, pentru a-ti desfasura eficient activitatea si a nu fi obligat la intreruperi. De cele mai multe ori accesoriile au o foarte mare importanta in cresterea productivitatii. Alegerea unor piese de calitate premium va caracteriza stilul ales, creand rafinamentul dorit.
  • Creeaza un spatiu de relaxare pentru sfarsitul zilei, cand simti ca ai nevoie de o pauza, unde sa te poti bucura de jocul preferat. O tabla de sah de lux, pozitionata intre doua fotolii, este un accesoriu de mare clasa intr-un birou.

Simte-te bine in spatiul potrivit

Regulile standard folosite de firme pentru amenajarea biroului trebuiesc uitate, chiar uitate de tot. Este nevoie sa amenajezi biroul pentru a fi potrivit nevoilor tale si astfel sa te simti cat mai bine, pentru o mai buna eficienta si productivitate. Incearca sa cumperi numai piese de calitate pentru ca investesti in tine.

  • Biroul trebuie sa fie o masa de lucru, care sa se potriveasca personalitatii tale, in stilul de design in care ai decis, fie clasic, vintage sau tehno. Fiind piesa centrala de mobilier ea va da caracterul amenajerii. Ar trebui sa fie suficient de mare pentru a putea fi personalizat cu cateva decoratiuni.
  • Computerul si perifericile vor avea masa lor proprie, in stilul general al amenajerii, probabil pozitionata la 90° fata de birou, pe partea pe care va convine. Cu siguranta vor fi produse de calitate, dotate hard si soft cu toate cele necesare pentru lucru, dar si pentru relaxare.
  • Scaunul de birou este un element important in ecomomia biroului, fiind nevoie de unul comod, relaxant, rezistent si „ergonomic”. Trebuie facut un studiu de piata in urma caruia sa cumperi un produs care nu numai sa arate bine dar sa-ti faca placere sa-l folosesti. Alege-l cu atentia cu care ti-ai ales patul sau masina.
  • Pentru depozitare vom alege piese de mobilier de lux care respecta stilul ales pentu amenajare. Fie ca sunt biblioteca, comode sau rafturi, trebuie sa pastram un echilibru intre spatiile deschise si cele acoperite, tinand cont ca prin functionalitatea lui, in birou nu multe sunt „la vedere”.
  • Pentru relaxare o canapea cu recliner ar fi binevenita. Gasesti canapele cu recliner de la acaju.ro, modele tapitate cu piele, de o culoare asortata intregului aranjament care ar spori eleganta si confortul acestuia. Cu siguranta in aceasta zona se potriveste o masa pentru cafea, iar daca spatiul permite doua fotolii ar crea posibilitatea unor elegante intalniri de afaceri. Fotoliile pot fi asezate si in fata biroului, vis a vis de scaunul de birou.
  • Decoratiunile, tablourile si fotografiile creaza nota personala intr-un birou, ele trebuind sa fie alese cu mare grija si responsabilitate pentru a nu crea fracturi de stil. Piesele de valoare vor da o nota sporita de lux.

Amenajarea unui birou de lux insemna si sa fii inconjurat de toate piesele colectionate in timp si care ii vor da nota personala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0