Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inseamna cand visezi bani? Afla ce urmeaza sa ti se intample!

de Viorica Ghinea la 2017-07-07
Ce inseamna cand visezi bani? Afla ce urmeaza sa ti se intample!
Inca din cele mai indepartate vremuri, oamenii au fost atrasi de simbolistica onirica, in special de acele experiente in care apareau bani. Daca ai avut si tu una asemanatoare recent, este normal sa te intrebi ce inseamna cand visezi bani. Venim in sprijinul tau si iti oferim interpretarea mai jos. Afla ce ti se poate intampla in viitorul apropiat!


In functie de circumstantele din vis, interpretarile se impart in pozitive si negative. De aceea, este important sa iti amintesti fiecare detaliu, inclusiv starea pe care o aveai in vis. Descopera mai jos ce inseamna cand visezi bani si ce schimbari te asteapta in viata!


Ce inseamna cand visezi bani: interpretari pozitive



Avere

Daca visezi ca ai primit bani ori ca ai avere, semnifica faptul ca te simti capabila sa atingi orice obiectiv iti propui. Profita de aceasta siguranta pentru a pune in aplicare toate dorintele pe care le ai. Prezenta banilor in vis reprezinta putere, oportunitati, o lume plina de posibilitati. Ti se vor deschide usi noi, insa reusita ta depinde mult de atitudinea pe care o ai. Asadar, daca apare ceva interesant in calea ta, nu sta pe ganduri, ci actioneaza.

Bani gasiti

Ai gasit bani in vis? Inseamna ca iti privesti viata intr-un mod pozitiv chiar si atunci cand ti se intampla lucruri rele. Esti capabila sa faci fata tuturor provocarilor pe care le presara destinul in calea ta. De ce? Pentru ca esti constienta ca oricand poate sa apara o oportunitate. Ceea ce este adevarat, avand in vedere ca viata este plina de surprize. Tot ce trebuie sa faci este sa astepti cu rabdare.

Bani castigati

Atunci cand visezi ca ai castigat bani, inseamna ca te simti norocoasa in viata reala. Ai parte de o schimbare buna la care nici macar nu ti-ai permis sa visezi pana acum. Ti se deschid noi usi care te vor ajuta sa progresezi atat pe plan financiar, cat si pe plan personal.

Bani daruiti

Banii daruiti in vis simbolizeaza faptul ca gandirea ta pozitiva te ajuta in viata de zi cu zi. Chiar daca sunt obstacole in calea ta, simti ca ai puterea necesara de a le face fata. De asemenea, o astfel de experienta onirica poate sa scoata la iveala faptul ca vrei sa ii ajuti pe acei oameni fiindca si ei au facut acelasi lucru pentru tine in viata reala.

Ce inseamna cand visezi bani: interpretari negative

Nu toate visele in care apar bani au interpretari pozitive, ci mai sunt si situatii care prevestesc ceva rau. Spre exemplu, daca visezi ca ai pierdut bani ori ca esti saraca, te confrunti cu o problema pe care nu reusesti sa o depasesti. De asemenea, mai poate sa semnifice faptul ca ai adversari puternici si ca nu te simti suficient de pregatita pentru a-i invinge.

Te intrebi ce inseamna daca visezi bani furati? Ei bine, in realitate te simti de parca sacul cu bucurii, cu oportunitati, s-a golit pentru tine. De asemenea, poti avea o senzatie de pierdere a puterii ori a libertatii. Stima de sine are de suferit in aceasta perioada a vietii tale.

Acum, ca ai aflat ce inseamna cand visezi bani, vei sti ce decizie sa iei atunci cand te vei mai confrunta cu o astfel de experienta onirica.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0