Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce minuni poate face rodia pentru ten

de Sunt Fericita la 2023-12-19
Ce minuni poate face rodia pentru ten
Fructele exotice sunt atat de gustoase si de sanatoase pentru organism, incat sunt recomandate de catre specialisti sa fie consumate zilnic, integrate in alimentatia obisnuita. Rodia, fructul bogat in vitamina A, C, E este indicata atat pentru consum, cat si pentru tratamentele pentru ingrijirea pielii deoarece ii ofera stralucire pielii, hidratare si lupta impotriva imbatranirii premature. Descopera cateva tratamente cu rodie pentru ten, pe care le poti face oricand acasa.


Rodia combate radicalii liberi si astfel previne imbatranirea prematura, dar si imbunatateste vizibil aspectul pielii, intinderindu-l si oferindu-i stralucire. 
 
Daca iti doresti o piele stralucitoare, iata ce trebuie sa faci: Taie o rodie in bucatele mici si piseaza-le pana in momentul in care ai extras perfect sucul. Adauga o cana de apa, apoi strecoara toata compozitia si pastreaza doar sucul pe care l-ai obtinut. Pentru o piele stralucitoare, spala-te pe fata cu sucul obtinut si mai lasa-l sa actioneze inca 15 minute, dupa care clateste-te cu apa rece.
 
Daca vrei sa estompezi petele, iata ce tratament cu rodie trebuie sa incerci. Petele pigmentare si roseata pot disparea cu ajutorul acestui tratament, daca este folosit o data pe saptamana. Foloseste o rodie si trei linguri cu iaurt. Taie rodia in bucatele mici si amesteca-le in blender pentru a obtine o pasta. Dupa ce ai obtinut pasta, adauga cele trei linguri de iaurt si amesteca bine. Pune masca pe fata pentru 15 minute, iar dupa clateste cu apa calduta.
 
Trateaza-ti cosurile cu ajutorul rodiei. Foloseste o rodie, o lingurita de miere si o lingurita de lamaie. Piseaza rodia pana in momentul in care ai obtinut o pasta, adauga mierea si zeama de lamaie si amesteca-le bine, dupa care poti aplica pasta obtinuta pe fata. Ai grija sa eviti zona ochilor si a buzelor. Lasa sa actioneze aproximativ 20 de minute si insista pe zonele in care ai cosuri mai multe, dupa care clateste cu apa calduta.
 
Hidrateaza-ti tenul cu rodie. Daca suferi de un ten uscat si deshidratat, atunci trebuie sa incerci aceasta masca deoarece rodia este fructul, care ajuta la restabilirea nivelului de apa din piele. Ai nevoie de ½ rodie, o lingura faina de ovaz, o lingura de miere si un albus de ou. Piseaza rodia, dupa care adauga si lingura de faina de ovaz. Amesteca si adauga mierea si albusul de ou. Dupa ce ai amestecat bine, aplica masca pe ten si las-o sa actioneze aproximativ 15 minute. Pentru a elimina masca este necesar doar sa clatesti cu apa calduta. Daca vrei sa te bucuri de rezultate rapide, este indicat sa folosesti aceasta masca de doua ori pe sptamana. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0