Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce plan ai pentru cariera ta?

Ce plan ai pentru cariera ta?
Deci, unde intentionezi sa lucrezi? Ai un plan? Un tel? Chiar si un scop modest? Daca nu ai nici una din astea, foarte posibil sa fii dus de val. Daca ai un plan, ai o sansa mai buna de a ajunge acolo unde vrei. A sti unde vrei sa ajungi reprezinta 90 la suta din batalie. A sti unde vrei sa ajungi inseamna sa fi stat si meditat asupra acestor lucruri, inseamna ca esti constient de viitorul tau si ca ti-ai concentrat atentia asupra lui. Odata ce ai privit inainte si te-ai decis unde vrei sa fii, poti planifica pasii logici pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a ajunge acolo – si nu exista corect sau incorect in ceea ce priveste acel loc, poti fi cat de hotarat si ambitios vrei. Si odata ce stii acei pasi, iti poti da seama de ce ai nevoie pentru a-l face pe fiecare real. E vorba de o noua calificare? Experienta? De a-ti schimba slujba? De a-ti schimba modul de lucru? Trebuie sa faci tot ce e necesar pentru a parcurge acei pasi. Nu sta pe loc. Nu te impotmoli in rutina. Toti avem nevoie sa lucram pentru a ne castiga existenta. A sta acasa si a te uita la televizor nu este o optiune. Munca iti pastreaza mintea activa si in forma in aceeasi masura in care te pune in contact cu alti oameni si reprezinta o provocare zilnica. Crede-ma, ne e mai bine cu ea decat fara. Daca nu ai un plan, ai putea sfarsi oriunde. Da, este posibil sa para incitant, dar ma indoiesc ca multi oameni sfarsesc prin a fi fericiti si cu succes doar prin noroc. Este ceva pentru care trebuie sa lucrezi in mod constient. Si a avea un plan face parte din acest efort constient. Stiu ca norocul joaca un rol crucial in viata unor oameni, dar acestia sunt foarte putini. A formula un plan si a munci mult in timp ce astepti sa apara norocul nu inseamna ca acesta nu va veni. Sau ca, atunci cand apare, nu esti liber sa abandonezi planul in totalitate. Daca nu te preocupa planificarea si straduinta spre urmatorul scop, exista o sansa reala sa o iei pe o panta descendenta a descurajarii si apatiei. Oamenii de succes au spiritul de a se ridica si a pleca mai departe, si cand nu-l au de la natura, il creeaza in mod artificial. Se prefac daca vrei, dar insusi actul de a se preface ii motiveaza. Incearca, functioneaza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0