Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce-ti fac saltelele vechi? Chiar vrei sa stii?

Ce-ti fac saltelele vechi? Chiar vrei sa stii?
De cand nu ti-ai mai schimbat salteaua? Vrei sa stii ce iti face salteaua veche pe care dormi de atatia ani? Stii ce sunt acarienii care probabil ca si-au facut cuib si in salteaua ta? Sincer vorbind, ce facem noi in timpul zilei, prin diete si exercitii fizice, ulei de migdale si zeci de pastile de spirulina, ceai verde si salate dietetice, strica saltele noastre vechi!


Si multi vor fi sceptici! Ce poate sa iti faca o saltea? De ce sa o schimb sau sa o reconditionez pe cea veche?

Sa tinem cont ca unele persoane au saltele ramase mostenire inca de pe vremea bunicilor! Pacat, mare pacat, fiindca sanatatea noastra este cel mai important lucru pe care il avem. Daca esti bolnav, nimic nu mai conteaza!
Salteaua proasta, in mare si in cateva detalii, ca sa nu va plictisesc, iti tine corpul intr-o pozitie proasta minim 8-12 ore pe zi, in functie de cat de mult timp dormi si cat stai in pat cand citesti sau stai pe laptop.
Imagineaza-ti ca acele 12 ore, coloana ta vertebrala sta atat de stramb incat circulatia sangelui este afectata, articulatiile sunt fortate si respiri aer plin de acarieni. Acarienii sunt organisme microscopice care traiesc in saltele, covoare si in lenjeria de pat. Se hranesc cu resturi de piele descuamata si stau la baza a numeroase afectiuni!
Ideal este ca salteaua de pat sa fie schimbata la cativa ani sau macar reconditionata. Nu o lasam acolo o viata intreaga, chiar daca am dat pe ea o suma de bani care ne face sa lacrimam! Asta este, sanatatea este scumpa si noi stim asta.
Pentru cei interesati ca in ce mai scurt timp sa se trezeasca din pat simtind ca au dormit ca niste bebelusi, ca intr-un iatac regesc, noi va oferim sansa sa aveti parte de astfel de experiente! Comandati-va un topper, o saltea mult mai subtire, de doar 5 cm grosime, care se asaza direct peste salteaua veche, redandu-i acesteia fermitatea initiala. Aflati totul aici >>>

Util: SoftCool Topper are gel care absoarbe excesul de caldura, memory foam si este tratata cu substanta anti-acarieni, de care va spuneam eu mai sus. Se plaseaza pe vechea saltea de pat (sau pe noua saltea de pat, daca aveti de gand sa faceti si o astfel de investitie)si ii confera acesteia proprietati uimitoare!

NU lasati timpul sa treaca, nu mai dormiti pe vechile saltele de pat. Sanatatea voastra este la mijloc si nimeni nu glumeste cand vine vorba despre coloana vertebrala, pozitia capului si articulatiile obosite! Luati atitudine ACUM. Faceti o investitie inteligenta si veti vedea rezultatele!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.35 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0