Ingrediente:
zarzavat de ciorba: morcov, pastarnac, telina, ardei gras, doi dovlecei marunti
jumatate de kilogram de rosii coapte
doi-trei cartofi potriviti ca marime
o mana de fasole grasa, pastai galbene
jumatate de litru de bors de casa
Mod de preparare:
Intr-o oala de apa punem la fiert morcovul, telina si pastarnacul taiate toate marunt. Le lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea taiata marunt.
Lasam sa fiarba inca 20 de minute si apoi adaugam ardeiul gras si cartofii.
Dupa inca 10 minute de fiert, adaugam dovleceii, taiati marunt.
Separat, calim rosiile decojite, in doua linguri de ulei si le lasam pana cand se paseaza, la foc mic.
Cand ciorba este aproape gata, adaugam sosul de rosii si borsul. Lasam sa mai fiarba 2 minute si adaugam leustean proaspat.
Pofta buna!
sursa foto:www.vegkitchen.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
