Ingrediente:
zarzavat de ciorba: morcov, pastarnac, telina, ardei gras, doi dovlecei marunti
jumatate de kilogram de rosii coapte
doi-trei cartofi potriviti ca marime
o mana de fasole grasa, pastai galbene
jumatate de litru de bors de casa
Mod de preparare:
Intr-o oala de apa punem la fiert morcovul, telina si pastarnacul taiate toate marunt. Le lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea taiata marunt.
Lasam sa fiarba inca 20 de minute si apoi adaugam ardeiul gras si cartofii.
Dupa inca 10 minute de fiert, adaugam dovleceii, taiati marunt.
Separat, calim rosiile decojite, in doua linguri de ulei si le lasam pana cand se paseaza, la foc mic.
Cand ciorba este aproape gata, adaugam sosul de rosii si borsul. Lasam sa mai fiarba 2 minute si adaugam leustean proaspat.
Pofta buna!
sursa foto:www.vegkitchen.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
