Ce poti vedea?
Cladiri cu acoperisuri si ziduri colorate isi etaleaza frumusetea intr-un peisaj lipsit de zgarie-nori. Strazi inguste dar pitoresti alcatuiesc centrul orasului si tot acolo se mai afla cunoscuta Gradina Tivoli, cu un parc de distractii in interior.
Zonele pietonale sunt organizate pe arii extinse, mii de biciclete si chiar ricse se scurg incet in toate directiile printre terase, cluburi, baruri, restaurante, mall-uri si hoteluri.
Cu cele doua linii si cele 17 statii ale sale, metroul este o bijuterie a tehnicii de natura sa surprinda: garniturile circula fara pilot, automat, accesul in trenuri e floare la ureche pentru invalizii in scaune cu rotile iar intre peron si sine se afla o bariera de sticla transparenta ale carei usi de deschid doar dupa intrarea trenului in statie.
Barci si numeroase vaporase aluneca pe canale intr-o lume colorata dar extrem de civilizata in care pentru fumat in locuri publice, incluzand hotelurile, amenda e de 1500 de coroane.
Merita vazut ceremonialul de schimbare a garzii, zilnic la ora 12, la Palatul Amalienborg, resedinta regala. Merita vazute obiective ca: Ny Carsberg Glyptotek (una dintre marile galerii de arta), Castelul Rosenborg Slot - care gazduieste in expozitia de la subsol bijuteriile Casei Regale, Muzeul Artei Contemporane - Charlottenborg, dar si Planetariul, Parcul Bokken, Teatrul Regal. Acestora li se adauga desigur Muzeul Naval (Orlogsmuseet), Biblioteca Regala, Legoland-ul si inca multe altele.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
