Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calatorii in destinatii de vis: 3 carti cu reducere speciala de Halloween

de Alina Ilie la 2023-10-26
Calatorii in destinatii de vis: 3 carti cu reducere speciala de Halloween
Calatoriile cu familia sau prietenii sunt o experienta nepretuita, care aduce bucurie, aventura si oportunitatea de a crea amintiri de neuitat. Atunci cand parasim confortul zilnic si exploram locuri noi, ne deschidem inimile spre culturi, peisaje si experiente diferite.


Fie ca alegem sa ne relaxam pe o plaja tropicala, sa exploram munti inalti sau sa calatorim in orase vibrante, fiecare destinatie aduce cu sine propriul farmec si ofera oportunitati unice de distractie si odihna.
 
De Halloween beneficiezi de 50% REDUCERE la 3 carti minunate care te plimba acum prin lume sa cunosti frumusetile fiecarui loc si obiceiurile lui. 
 
Cele 3 carti fabuloase pentru sufletul tau sunt: 
 
„Sinceritatea unui oras. Londra”,
„Franta, arta de a trai bine”,
„Calatorind prin aer, pe apa, pe uscat” 
 
Numitorul lor comun:
 
1. Au acelasi inspirat autor, Dan Manusaride, care de fiecare data te invita intr-o calatorie exterioara- pretext pentru calatoria interioara cu care toti ne suntem datori. 
 
2. Sunt carti de calatorie pe care le devorezi pe nerasuflate. Ele sunt biletul tau de calatorie in jurul lumii! Te plimba de la Paris, la Moscova, de la Londra, in Corsica, fara a rata Insbruck - orasul olimpiadelor hibernale ori Barcelona lui Gaudi. Contin impresii de calatorie povestite savuros, intamplari traite, istorii interesante, pun in lumina reflectorului locuri, oameni si traditii.  ...detalii aici >>

3. Vorbesc despre arta de a trai frumos, te invata sa te bucuri de frumusetea planetei, rup monotonia zilnica, iti modeleaza mintea si te relaxeaza. Te imbogatesc.

...beneficiaza acum de oferta speciala de Halloween >>
 

1) Londra. Sinceritatea unui oras

 
O calatorie de poveste prin secole de istorie, urbanistica, arhitectura, arta, cultura, economie, business, politica. Un text sensibil, atractiv, cu un filon de umor fin. Si totul invaluit intr-un evident sentiment de calda afectiune pentru orasul in care ploaia este la ea acasa.
 
Deschide „Sinceritatea unui oras. Londra” si fii partas la spectacol! Vii si pline de emotie, imaginile si povestile ce descriu Londra vazuta de Dan Manusaride navalesc peste tine. Te invaluie, te cuceresc. Brusc, te trezesti traind si respirand la unison cu fascinantul oras de pe malurile Tamisei!
 
Pentru ca este un ghid emotional, cald, sincer - molipsit parca de la orasul care, cu indrazneala, exprima intotdeauna exact ceea ce traieste, simte si experimenteaza.

Ce cadou poate fi mai frumos? Comanda acum tot ce-ti doresti!
 

2) Franta, arta de a trai bine

 
O carte despre Franta adevarata, nu cea din pliante si ghiduri turistice, care te poarta prin locuri minunate din Le Havre pana in Corsica, trecand prin Paris, Rennes, Nantes, Lyon, Bordeaux, Marseille, Monaco etc. Cartea lui Dan Manusaride curge pur si simplu, te prinde imediat si te trezesti ca ai ajuns fara sa iti dai seama la un nou capitol, purtat pas cu pas prin intreaga Franta.
Citesti aceasta carte si capeti un sentiment incredibil ca esti si tu acolo si ca te bucuri efectiv de imensitatea bogatiilor de toate felurile pe care aceasta tara minunata le are de oferit.
 
Cartile de calatorii au un farmec aparte. Iti permit sa "calatoresti" si tu, sa cunosti locuri si culturi noi, sa te bucuri de frumusetile acestei lumi si toate acestea intr-o scurta evadare binevenita la sfarsitul unei zile obositoare de munca. Este o evadare perfect posibila, cu o conditie insa: ca scriitorul/povestitorul sa aiba talentul de a te lua si pe tine in calatoria lui!
 

3) Calatorind prin aer, pe apa, pe uscat

 
Citind aceasta carte dezvolti chiar si fara sa vrei comparatii. Iti pui intrebari. Sesizezi diferente. Esti frapat de obiceiuri pe care nu le cunosteai. Asisti la modelarea pe care istoria a adus-o unei societati, iar curiozitatea sapa lucrurile trecute de aparente. Te simti usor, liber. Schimbarea locului in care aterizezi cu gandul iti da aripi pentru planificarea unei calatorii reale in viitorul apropiat. Te provoaca sa-ti depasesti limitele si sa iesi din zona de confort.
 
Lucrarea te poarta intr-un prezent liber, care iti zambeste prin imagini deosebite, dinamizandu-ti spiritul si creandu-ti o stare pe care nu ti-o imaginai. Prin intermediul ei vei calatori in tari precum: Rusia, Belgia, Franta, Grecia, Turcia, Germania, Spania, Austria, Ungaria dar si Italia.
 
Comanda acum „Calatorind prin aer, pe apa, pe uscat” si deschide usile camarutelor mintii, permitand gandurilor tale sa zboare. Acolo unde si sufletul tau isi doreste sa fie. Numai asa poti scoate din amorteala reflexul de a calatori. Intai mental, apoi faptic.  

Pachet esential pentru calatoria ta - Beneficiaza acum de oferta speciala: 50% Reducere!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre franta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre londra

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0