Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu ce compozitor clasic te potrivesti in functie de zodie

de Sunt Fericita la 2020-03-03
Cu ce compozitor clasic te potrivesti in functie de zodie
Te-ai intrebat vreodata cum ar fi aratat viata ta, daca partenerul tau era un compozitor celebru? Acum poti afla si raspunsul. Iata cu ce compozitor clasic te potrivesti in functie de zodie.


Totul e bazat pe calcule avansate care iti maximizeaza sansele de a fi in cea mai buna relatie pentru tine.
 
Asadar, daca erai curioasa cu privire la cine ar fi fost cel mai potrivit pentru tine, mai jos vei gasi raspunsul.
 
Berbec - Tchaikovsky
Esti o fire serioasa, dar si ludica. Iti place sa zambesti si sa traiesti cat mai multe momente unice. Esti un om de baza, dar nu poti suferi tradarea sau lipsa reciprocitatii nedeclarate.
 
Tu te potrivesti cu Pyotr Ilyich Tchaikovsky. 
 
Taur - Bach
Nimic nu te poate opri, odata ce ti-ai adunat toate puterile pentru a crea scenariul dorit. Viata iti este ca o carte deschisa, dar ai o inima atat de mare incat deseori te impiedici in sentimente extrem de puternice.
 
Tu te potrivesti cu Johann Sebastian Bach.
 
Gemeni - Mozart
Tu rezisti la orice si te poti oricand "metamorfoza" pentru a patrunde chiar si in cele mai stricte grupuri. Este o persoana care se descurca in aproape orice situatie, insa ai nevoie de ceva in care sa crezi. Acel ceva, insa, nu este divinitatea.
 
Tu te potrivesti cu Wolfgang Amadeus Mozart.
 
Rac - Beethoven
Ai acest avantaj magic de a reusi sa impaci pe toata lumea, in timp ce reusesti sa gasesti suficienti prieteni. Familia e tot ce conteaza pentru tine, insa cunostintele tale primesc ajutor neconditionat de la tine. Asta te face susceptibila de suferinte inimaginabile chiar si din cele mai mici atitudini eronate ale celor apropiati.
 
Tu te potrivesti cu Ludwig van Beethoven.
 
Leu - Wagner
Putine lucruri te pot opri, atunci cand iti setezi o tinta. Ai capacitatea de a pune aproape totul in avantajul tau, chiar si pe cei mai aprigi dusmani.
 
Tu te potrivesti cu Richard Wagner.
 
Fecioara - Brahms 
Am fi spus ca nimeni nu e potrivit pentru tine, avand in vedere ca n-ar trebui sa cazi in plasa erosului... Dar gluma asta deja a mai fost impinsa de vreo cateva sute de mii de ori. Faptul ca esti misterioasa si iti place sa te cufunzi in metafore e unul dintre cele mai mare dezavantaje ale tale. Dar daca reuseste cineva sa te descoase... Te va avea pentru totdeauna.
 
Tu te potrivesti cu Johannes Brahms.
 
Balanta - Schubert
Cantaresti totul? Nu. Tu aproximezi totul! Iei decizii in functie de cum evaluezi o situatie si stii sa ai incredere, sa ramai la nevoie de nadejde si sa returnezi o siguranta de neegalat. Nimeni, insa, nu te poate trada in niciun fel.
 
Tu te potrivesti cu Franz Schubert.
 
Scorpion - Schumann
Daca viata ta ar fi o poveste, ar semana cu cea a lui Schumann. Ai un impact asupra tuturor, insa nu reusesti sa ai suficient curaj pentru a permite influenta altora asupra ta. Iti place sa iti traiesti viata dupa propriile reguli si insisti sa faci greseli pentru a invata din ele.
 
Tu te potrivesti cu Robert Schumann.
 
Sagetator - Verdi
Iti place pizza? Nu stim asta cu siguranta. Ce stim, insa, este ca iti place sa traiesti viata subtil. Ai, totusi, momentele tale in care "explodezi" si fie ii umpli de bucurie pe cei din jurul tau, fie ii indepartezi. Nu exista cale de mijloc.
 
Tu te potrivesti cu Giuseppe Verdi.
 
Capricorn - Handel
Esti atat de rara ca personalitate si caracter, incat te nasti pe ritmuri de cantece angelice. De aceea...
 
Tu te potrivesti cu George Frideric Handel.
 
Varsator - Haydn
Nu iti place sa fii in centrul atentiei, dar iubesti momentele in care eforturile tale sunt recunoscute. Iti lasi amprenta oriunde mergi!
 
Tu te potrivesti cu Franz Joseph Haydn.
 
Pesti - Vivaldi
E simplu. Dualitatea existentei tale e o lupta intre eternitate si efemeritate. Ti-ai dori sa traiesti pentru totdeauna, dar intelegi ca nimic nu poate inlocui notiunea timpului limitat pentru ca omul sa isi atinga maximum de potential. Tu traiesti viata din orice perspectiva, pe cand altii de-abia daca exploreaza cateva cotloane.
 
Tu te potrivesti cu Antonio Vivaldi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0