Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culori de par in tendinte in 2019

de Sunt Fericita la 2018-10-30
Culori de par in tendinte in 2019
Nu mai este foarte mult timp pana cand vom trece in noul an, asa ca trebuie deja sa cunoastem tendintele lui 2019. In materie de culoarea parului, anul care urmeaza este reprezentat de culori tari, puternice, asa ca indrazneste sa le porti . Iata ce culori de par sunt in voga in 2019!


Sunt o multime de femei care isi vopsesc nuanta naturala a parului doar din dorinta de a face o schimbare a infatisarii lor. Culoarea parului trebuie,in primul rand sa te defineasca, iar ulterior, bineinteles sa fie si in tendinte. Asadar, iata ce se va purta anul viitor si pregateste-te pentru marile schimbari! Sunt 3 culori care promit sa fie vedetele sezonului, tu le-ai purta?
 
Gri. Nuanta nu ar trebui sa te duca cu gandul la batranete, mai ales ca se potriveste oricui, indiferent de varsta. Este o culoare care te va ajuta sa prinzi incredere in tine si pe care femeile extrovertite si nonconformiste ar trebui sa o adopte. Nuanta de par gri poate aduce o schimbare radicala a infatisarii, insa se potriveste perfect chiar daca ai un ten deschis sau inchis. Se potriveste si pentru persoanele cu ochii caprui, dar si albastri deoarece vor iesi in evidenta si mai mult.
 
Castaniu. O nuanta des intalnita, insa care se afla in tendinte si in anul 2019. Este ideala pentru femeile conservatoare, care din teama nu experimenteaza si alte culori mai puternice. Castaniul deschis se poarta fara indoiala tot anul urmator, insa, daca vrei o schimbare cu adevarat vizibila, atunci adauga-i cateva suvite gri. Vei vedea o imbunatatire majora.
 
Roz. Ei bine, de ce sa nu incercam si o nuanta puternica, plina de culoare si accent? Da, in anul 2019 se poarta culoarea roz la par, indiferent de varsta. Profita de aceasta nuanta pentru a-ti arata spiritual si sufletul tanar, chiar daca varsta din buletin este deja trecuta de a doua tinerete.Parul blond poate fi usor transformat anul viitor intr-un roz deschis, asa ca indrazneste sa faci o schimbare.
Acum, ca ai aflat tendintele anului viitor in materie de par, te provocam sa experimentezi si sa alegi nuanta care iti defineste cel mai bine personalitatea!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0