Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa transformi o rochie casual pentru o iesire in oras? 3 trucuri

de Sunt Fericita la 2023-12-08
Cum sa transformi o rochie casual pentru o iesire in oras? 3 trucuri
Esti gata pentru o schimbare de stil, cu ajutorul unei singure piese vestimentare? Afla cum poti transforma o rochie casual intr-o tinuta chic pentru o iesire in oras, cu doar cateva trucuri simple. De la intelegerea conceptului de „rochie casual”, la alegerea perfecta a modelului potrivit pentru tine, iti vom prezenta cele mai bune metode pentru a face o rochie sa straluceasca. Citeste acest articol pentru a descoperi cele trei trucuri esentiale care pot transforma o rochie casual intr-o tinuta perfecta pentru o iesire in oras! Urmeaza sfaturile noastre si fii mereu la moda!


Ce inseamna „rochie casual”? Cum o recunosti? 

Rochia casual este denumirea atribuita acelui tip de rochie care reuseste sa combine confortul cu stilul, adaptabilitatea la diferite contexte neformale si versatilitatea in materie de combinare cu alte piese vestimentare. Este o piesa ce nu poate lipsi din garderoba unei femei, fiind ideala pentru o varietate de situatii: o zi la birou, o intalnire cu prietenii, o plimbare in parc sau o iesire in oras.
 
Diversele modele de rochii casual se disting prin materialele confortabile din care sunt confectionate si prin croiala lejera si libera, ce permite libertate de miscare. De asemenea, culorile si modelele sunt mai deschise si mai relaxate decat cele ale rochiilor formale, preferandu-se printurile florale, geometrice sau abstracte.
 
Trucuri pentru transformarea unei rochii casual intr-o rochie pentru o iesire in oras 

1. Alege accesoriile potrivite 

Una dintre cele mai rapide si mai eficiente metode de a transforma o rochie casual intr-una potrivita pentru o iesire in oras este alegerea accesoriilor potrivite. Accesoriile pot schimba instantaneu aspectul unei rochii, adaugandu-i o nota de eleganta. De pilda, bijuteriile de tip statement, cum ar fi cerceii mari sau colierele voluminoase, vor adauga un strop de dramatism ueni tinute.
 
In schimb, niste bijuterii minimaliste, cum ar fi cercei mici si subtili sau un colier delicat, vor completa perfect o tinuta formata dintr-o rochie lejera din stofa elastica si viscoza imprimata cu motive geometrice si cu maneci bufante, fara a o incarca prea mult. De asemenea, o geanta eleganta si o pereche de sandale sau pantofi cu toc pot completa perfect look-ul. 
 
2. Adauga o jacheta 

Un alt truc esential este adaugarea unui sacou sau a unei jachete. Acesta nu numai ca poate transforma aspectul unei rochii casual, dar adauga si o doza de stil si sofisticare. Exista o multitudine de optiuni disponibile, de la blazere la jachete de piele, fiecare avand potentialul de a aduce o nota diferita tinutei.
 
De exemplu, adaugarea unui blazer peste o rochie lejera din viscoza imprimata cu motive florale va creste imediat aspectul formal al tinutei, facand-o perfecta pentru o iesire in oras, seara.
 
3. Foloseste o curea pentru delimitarea taliei 

Utilizarea unei curele pentru a evidentia talia poate adauga, de asemenea, o nota eleganta si sofisticata unei rochii casual. O curea subtire sau una cu o catarama interesanta poate accentua talia si poate da un aspect mai structurat rochiei. Astfel vei putea creste semnificativ perceptia de stil a intregii tinute. 
 
In concluzie, cu cateva trucuri simple, precum alegerea accesoriilor potrivite, adaugarea unui sacou sau a unei jachete si utilizarea unei curele pentru a evidentia talia, poti transforma cu usurinta o rochie casual intr-una potrivita pentru o iesire in oras. Aceste idei pot adauga o nota de sofisticare si eleganta oricarei rochii, facandu-te sa te simti increzatoare si stilata de fiecare data. Transforma rochia ta casual preferata intr-o adevarata declaratie de stil!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0