Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daca vezi banii ca pe o solutie, vei descoperi ca devin o problema

Daca vezi banii ca pe o solutie, vei descoperi ca devin o problema
Daca ai bani nu inseamna ca toate relatiile tale vor merge struna – cel putin nu pe termen lung. Banii nu te feresc de boli – s-ar putea sa fii mai bine ingrijit dupa  producerea evenimentului, dar de ferit de boli nu te feresc. S-ar putea sa ai parte de un regim mai bun, dar jumatatea mai bogata a planetei se bucura de o sanatate destul de precara, desi dispun de toti banii pentru a se hrani foarte bine. Deci banii si sanatatea nu merg in mod necesar mana-n mana. Cu cat vezi banii mai mult ca pe o solutie, cu atat sunt mai mari sansele sa ratezi in totalitate pontul. Banii nu rezolva nimic. Stiu. Stiu. Iti spui: „Daca as avea suma X, as putea rezolva problema asta din viata mea“. Cred ca vei descoperi ca banii lasa mult mai multe probleme in urma lor. Banii nu te vor face mai fericit, mai suplu sau mai popular printre oamenii cumsecade. Banii nu ofera o liniste interioara de durata,  semnificativa.  Exista  o gramada  de oameni bogati, grasi si nefericiti, fara prieteni adevarati. Cred ca mai intai trebuie sa gasim o solutie la problemele noastre si apoi sa ne finantam solutia respectiva. Banii nu sunt – si nu vor fi niciodata – solutia. Sunt uleiul care unge rotile. Nu motorul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0