Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Efectele alcoolului asupra organismului tau

de Sunt Fericita la 2015-03-17
Efectele alcoolului asupra organismului tau
Alcoolul nu este aliment. Nu il consumi cand iti e foame si nici cand iti este sete. Pana aici, totul este ok. Il consumi atunci cand vrei sa te... relaxezi, cand vrei sa... dormi, cand esti trist...


Crezi ca poti sa iti ineci problemele intr-un pahar de alcool sau crezi ca distractia este si mai si atunci cand la mijloc sunt cateva pahare de bere.

Interesant este ca rareori se rezolva problemele cu alcool. Si mai rar ajungi sa te relaxezi cand bei pentru ca organismul simte repercusiuni mari. Te distrezi pe moment, insa iti stresezi pancreasul mai mult decat ar trebui.

Vrei sa dormi bine noaptea asa ca te decizi sa bei un deget de coniac, dar poate nu stii ca toata seara ficatul tau sta treaz sa filtreze alcoolul, in loc sa se odihneasca, dupa o zi lunga. Iar creierul nu se odihneste nici el. Visezi urat sau nici nu mai stii ce ai visat. Te trezesti greu, cu gura acrita, cu un gust rau si cu halena. Ai ochii umflati si ai vrea sa mai dormi inca un mic, macar 5-6 ore.

Nu e de ras si nici de gluma cand discutam despre alcool.

Ce efecte are alcoolul asupra organismului tau, atunci cand consumi mai mult decat un pahar mic de vin la cateva zile:

1. imbatraneste pielea si produce riduri, inclusiv aspectul de fata buhaita

2. ridica mult nivelul de aciditate din organism si atunci provoaca balonare si probleme de ordin stomatologic (carii si pierderea dintilor)

3. scoate fortat din corp vitaminele si mineralale asa ca in curand o sa ai piele lipsita de culoare, dinti mai galbeni, unghiile se rup usor, parul se rareste si devine tern.


Persoanele care consuma alcool arata imediat dupa ca avand minim 7 ani in plus fata de cat au de fapt. Daca se obisnuiesc sa consume des, alcoolul adauga pana la 15 ani in plus fata de cat ai, imagine care nu se duce nici cu botox si nici cu creme antirid.

Preveniti, nu tratati! Alcoolul dauneaza in exces.  Un pahar de vin ecologic, baut rar si alaturi de o cina sanatoasa poate fi remediu pentru organism. Conditia este sa fie vin bun si in cantitati mici.





sursa foto: www.sciencedaily.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0