Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii inconjurat de oameni pozitivi

Fii inconjurat de oameni pozitivi
Daca vrei sa ai succes in viata, la munca, in viata sociala trebuie sa fii constient ca exista doua grupe de oameni cu care iti petreci timpul. Primul este al celor care iti ridica moralul, sunt pozitivi in ceea ce priveste viata, au energie si entuziasm, isi sustin vorbele cu fapte si, in general, te fac sa te simti extraordinar ca traiesti. Apoi sunt cei care se vaita, cei care te trag in jos la nivelul lor de inactivitate. Al doilea grup nu este cel cu care sa-ti petreci timpul, daca vrei ca lucrurile sa se miste si sa fii fericit. Asa ca, alatura-te celor pozitivi, oamenilor destepti. Vreau sa spun celor care iau viata ca pe o provocare incitanta, cu care merita sa te iei la tranta si sa te distrezi. Tipul de oameni care au puncte de vedere interesante, care te fac sa te simti bine cand vorbesti cu ei; care au lucruri pozitive de spus sau care au sugestii in locul vaicarerilor. Tipul de oameni care iti spun ca arati fantastic in loc sa te critice. Hai sa ne uitam la oamenii care sunt in anturajul tau. Despre care dintre ei poti spune sincer ca te fac: ? sa te simti entuziasmat cand ii vezi? ? sa raspunzi la fiecare provocare? ? sa razi si sa zambesti si sa te simti bine cu tine insuti? ? sa te simti sprijinit, ingrijit si incurajat? ? sa te simti stimulat cu ideile, conceptele si directiile noi? Si care sunt aceia care te fac: ? sa te simti deprimat dupa ce i-ai vazut? ? sa te simti suparat, respins sau criticat? ? sa-ti strivesti ideile, sa-ti ruinezi planurile? ? sa te simti neluat in serios? ? sa te simti ca nu esti bun de nimic? Petreceti timpul cu primul grup de oameni. Indeparteaza al doilea grup – cu exceptia situatiei in care au avut o zi proasta (cum toti avem uneori). Mergi inainte, vezi-ti de treburi. Dar vei spune ca este dur sa-ti indepartezi prietenii astfel, fara mila. Presupun ca da, dar pana la urma imi doresc sa ma bucur de prietenii mei, nu sa ma plang de ei. Daca ma trezesc facand asta, scap de ei. Nu are rost sa-ti petreci timpul cu oameni care nu te fac sa te simti bine, daca nu cumva iti place si tie sa fii deprimat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0