Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli de machiaj ce te imbatranesc

de Alina Negrutiu la 2014-05-15
Greseli de machiaj ce te imbatranesc
Se presupune ca machiajul este trucul de care ai nevoie pentru a-ti da suficienta incredere in tine. Dar sunt multe femei care nu-si dau seama ca este important si cum il aplici, pentru a nu-ti adauga aiurea ani pe chip. Citeste mai jos cateva dintre cel mai des intalnite erori si ce poti face pentru a da timpul de pe chip inapoi.


Greseala de machiaj #1: Prea mult fond de ten
Fondul de ten este un mod bun de a uniformiza culoarea tenului si ai da un aspect fin. Nu exagera insa. Daca ti-l asezi in straturi, creezi senzatia de masca. Mai rau, fondul de ten in exces se fixeaza pe riduri si le amplifica. Si uite asa ajungi sa pari mai batrana decat esti.
Incearca un fond de ten cu multe minerale, o formula mai usoara care sa-ti dea luminozitate tenului.
Greseala de machiaj #2: Fard de pleoape in nuante metalice
Arata bine in ambalaj, dar, odata ce ai iesit din anii adolescentei, este greu sa il mai porti frumos. Zona ochilor se usuca foarte repede si, daca pui nuante metalice, pleoapele vor dobandi un aspect ridat.
Alege un fard de pleoape mat.
Greseala de machiaj #3: Blush-ul gresit
Am fost invatate sa ne ferim de anumite nuante de fard de obraz. Cand eram mai tinere, teama aceasta era chiar sanatoasa, caci ne impiedica sa aratam ca niste clovni cu obrajii rosii.
Pe masura ce inaintam in varsta insa, nuantele prafoase, pastelate ne fac sa aratam sterse. Iar un blush inchis la culoare accentueaza obrajii cazuti.
Cel mai bine este sa alegi o nuanta deschisa de piersica sa-ti luminezi chipul. Aplica blush-ul prin miscari circulare deasupra pometilor spre tample. Foloseste apoi o perie de pudrare, pentru ca machiajul sa se aseze si sa se uniformizeze.
Greseala de machiaj #4: Ruj inchis la culoare
In primul rand, rujul inchis creeaza margini dure si contrastul imbatraneste. Iar culoarea iti poate ajunge si pe dinti. Pe deasupra, micsoreaza trasaturile si nimeni nu vrea o gura mica.
Alege nuante mai naturale care iti complimenteaza culoarea pielii si a parului. Un pic de gloss in centrul buzelor este binevenit.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0