4 ardei capia
2 gogosari
6 cartofi
2 morcovi
4-5 cepe
6 rosii
sare
500 g pulpa de porc
piper boabe si macinat
3 catei de usturoi
boia dulce si iute
30 ml ulei
1 lingurita chili
4 paini rotunde
Iata cum se prepara:
Spala bucata de carne, tai-o cubulete si pune-o la prajit intr-o tigaie cu ulei. Adauga apoi si ceapa si amesteca incontinuu, pentru a evita sa se lipeasca. Stropeste cu apa calduta si da focul la minim. Adauga compozitiei initiale morcovi si ardei dati pe razatoare.
Condimenteaza gulasul cu sare, piper, boia iute si dulce, opareste rosiile, decojeste-le, paseaza-le.
Adauga piureul de rosii in cratita de pe foc si mai lasa-le la fiert cam 10 minute.
Dupa ce compozitia este pregatita, rastoarn-o in boluri facute din...paine! Baga-le la cuptor pentru inca 30 de minute, iar apoi adauga patrunjel verde.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
