Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hainele cu care cuceresti orice barbat

de Viorica Ghinea la 2018-01-17
Hainele cu care cuceresti orice barbat
Nu mai este niciun secret faptul ca reprezentantii sexului opus pot fi cuceriti si cu ajutorul pieselor vestimentare. Cu toate acestea, care sunt acele haine cu care reusesti sa intri in inima oricarui barbat? Acestea nu trebuie sa fie nici prea provocatoare pentru a evita o impresie gresita, dar nici banale. Afla ce item-uri vestimentare nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba!


Topul cu volane  

Aceasta haina exprima feminitate si sex-appeal, astfel ca este imposibil sa nu te faci remarcata in fata unui barbat atunci cand esti imbracata asa. Nimeni nu poate sa conteste faptul ca aerul latino pe care il emana un top cu volane este de-a dreptul seducator. Iti recomandam sa alegi un model intr-un ton pasional pentru ca rezultatele sa fie cat mai rapide. Mai ai nevoie de inca o veste buna care sa te convinga ca iti trebuie acest item in garderoba? Ei bine, aceasta piesa se numara printre hainele la moda in vara 2017, asa ca are caracter must-have.



Little black dress

Nemuritoarea little black dress inca face victime in randul reprezentantilor de sex opus, astfel ca merita sa ai cel putin un model in dressingul tau. Indiferent ca este unul de zi ori unul de seara, cu croiala simpla ori mai sofisticata, vei suci mintile oricarui barbat atunci cand vei pasi senzual intr-o rochie neagra. Cea mai importanta regula de care sa tii cont are legatura cu echilibrul vestimentar. Daca modelul dezvaluie prea multa piele in partea de sus a corpului, nu ar trebui sa faca acelasi lucru si in partea de jos (si invers).



Rochia alba din dantela

Barbatilor le plac femeile cu aer inocent, uneori poate chiar mai mult decat cele fatale. De ce? Pentru ca procesul de cucerire pare mai palpitant. Pare greu de crezut? Imbraca o rochie alba din dantela si te vei convinge. Tine cont de faptul ca intregul look trebuie sa fie in tandem. Adica machiajul si coafura ta trebuie sa inspire naturalete si gingasie.



Fusta de tip creion

Este cunoscut faptul ca reprezentantii sexului opus se simt puternic atrasi de outfitul secretarelor si al profesoarelor. Piesa care le incinge imaginatia este fusta de tip creion neagra, mulata. Daca ai optezi si pentru un item din piele, castigi din start toata atentia. Bineinteles, condimentul care nu trebuie sa lipseasca din outfit este rujul rosu.



Topul cu decolteu in forma de inima

Inca o piesa vestimentara care pune pe jar inima oricarui barbat este topul cu decolteu in forma de inima. Acesta pune in valoare bustul oferindu-i o nota seducatoare careia nu ii poate rezista niciun reprezentant al sexului opus. Indiferent ca optezi pentru un model simplu ori pentru unul impodobit cu imprimeuri, efectul va fi acelasi.



Pantalonii office

Din aceeasi categorie cu fusta de tip creion fac parte si pantalonii office. Barbatii se simt atrasi de femeile de cariera, astfel ca vei reusi usor sa ii atragi atentia unuia de care te-ai indragostit atunci cand apari imbracata asa. Regulile sunt simple. Modelul trebuie sa fie unul cu talie inalta si sa urmareasca armonios linia corpului. Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi stiletto si vei iesi in evidenta fara sa apelezi la diverse trucuri de seductie.



Acestea sunt hainele pe care te poti baza atunci cand vrei sa sucesti mintile unui barbat. Completeaza-ti garderoba cu aceste piese si viata ta amoroasa va inflori.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0