Ingrediente:
1 punga de spanac congelat
200 de grame de carne de curcan
ulei de masline
2 cepe medii
1 sticla de pasta de rosii
Mod de preparare:
Spanacul se pune intr-o oala cu apa fierbinte. Nu punem pe foc, ci lasam spanacul sa se desfaca, in cazul in care este congelat in forma sa naturala, netocat.
Separat, intr-o tigaie, turnam ulei de masline si punem ceapa tocata marunt, la calit, alaturi de curcanul taiat marunt. Lasam pana cand devine aurie. Adaugam apa si lasam la inabusit pana cand curcanul este bine patruns.
Acum punem spanacul bine scurs de apa peste ceapa si amestecam bine, din minut in minut. De obicei, spanacul nu se prinde, mai ales daca lucram cu tigai teflonate, insa de ce sa riscam?
Dupa 15 minute de stat pe foc, se adauga rosiile si o cana mica de apa. Se lasa la foc pana cand apa se evapora si rezulta o pasta semi-fina de spanac gustos si sanatos.
sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
				Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
				Oferta Speciala
valabila 48h
			
			
		valabila 48h
 de SuntFericita.ro
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

 
		 Categorii
 Categorii
 
 




 
	 
 
				
 RSS Flux RSS 2.0
 RSS Flux RSS 2.0  Sitemap XML
 Sitemap XML  
								