Ingrediente:
1 punga de spanac congelat
200 de grame de carne de curcan
ulei de masline
2 cepe medii
1 sticla de pasta de rosii
Mod de preparare:
Spanacul se pune intr-o oala cu apa fierbinte. Nu punem pe foc, ci lasam spanacul sa se desfaca, in cazul in care este congelat in forma sa naturala, netocat.
Separat, intr-o tigaie, turnam ulei de masline si punem ceapa tocata marunt, la calit, alaturi de curcanul taiat marunt. Lasam pana cand devine aurie. Adaugam apa si lasam la inabusit pana cand curcanul este bine patruns.
Acum punem spanacul bine scurs de apa peste ceapa si amestecam bine, din minut in minut. De obicei, spanacul nu se prinde, mai ales daca lucram cu tigai teflonate, insa de ce sa riscam?
Dupa 15 minute de stat pe foc, se adauga rosiile si o cana mica de apa. Se lasa la foc pana cand apa se evapora si rezulta o pasta semi-fina de spanac gustos si sanatos.
sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
