Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masca miraculoasa pentru oprirea caderii parului

de Rebeca Roman la 2016-04-07
Masca miraculoasa pentru oprirea caderii parului
Trecerea de la anotimpul rece la primavara provoaca, de cele mai multe ori, modificari neplacute ale starii noastre de sanatate.


Podoaba capilara este puternic afectata de schimbarea anotimpurilor, din cauza lipsei mineralelor si a vitaminelor B din organism. Atat femeile, cat si barbatii sunt afectati de caderea parului dupa trecerea iernii. Daca observati o cantitate de fire de par cazute mai mare decat cea obisnuita, e timpul sa luati masuri!

In plus fata de o cura cu alimente naturale pentru vitaminizare generala, apelati la aceasta masca din ingrediente naturale. Masca imbina cele mai eficiente ingrediente pentru sanatatea capilara, pentru un efect miraculos de stopare a caderii parului.


Ingrediente masca miraculoasa pentru par

1 lingura de rozmarin uscat, maruntit

2 linguri ulei de masline extra-virgin

1 lingurita de apa de neroli

1/2 lingurita sare marina (fina)

1 lingurita de miere

2 linguri ulei de cocos nerafinat

Rozmarinul este una din plantele renumite pentru stimularea cresterii parului. Uleiul de masline hidrateaza parul in mod eficient. Mierea vindeca parul devitalizat.

Apa de neroli este un ingredient pretios, care hraneste radacina parului si calmeaza scalpul; in plus, parfumul sau imbatator are un efect aromaterapeutic. Alegeti numai apa de neroli 100% naturala (se gaseste in magazinele naturiste).

Sarea de mare combate matreata si insanatoseste scalpul, pentru un par puternic si regenerat. Uleiul de cocos actioneaza ca un balsam de par si are, in plus, proprietati antimicrobiene.


Cum se prepara si aplica masca

Ingredientele se pot mixa manual, intr-un bol de sticla sau portelan, sau cu ajutorul unui blender. Este important ca rozmarinul sa fie bine maruntit, pentru obtinerea unei paste usor de aplicat.

Masca se aplica pe parul ud, pe toata lungimea. Infasurati-va parul intr-un prosop incalzit si permiteti mastii sa actioneze timp de cel putin un sfert de ora.

Foto: pixabay.com

Clatiti si spalati parul cu sampon. Doua samponari ar putea fi necesare pentru indepartarea uleiului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.41 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0