Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moda pentru barbati: ce se poarta, ce sa cumperi si mai ales...de unde

de Sunt Fericita la 2022-09-15
Moda pentru barbati: ce se poarta, ce sa cumperi si mai ales...de unde
Contrar opiniei generale, moda nu e doar domeniul femeilor si inseamna mai mult decat trenduri care vin si pleaca. Moda e pentru toti si, mai presus de asta, ea e despre povestile pe care noi alegem sa le povestim lumii prin hainele si accesoriile pe care alegem sa le purtam.


Robert Spangle, Mauro del Signore, Phil Cohen, Matthew Zorpas si Pelayo Diaz sunt doar cativa dintre influencerii care au inteles ca moda trece dincolo de frivolitati. In plus, e de ajuns sa ne uitam la creatiile unor designeri precum Tom Ford sau Neil Barett pentru a intelege ca piesele vestimentare deosebite nu sunt rezervate femeilor. Sigur, piesele create de acesti designeri si cele purtate de influenceri costa, au niste preturi pe masura, dar, domnilor, traim intr-o era in care trebuie doar sa stii sa faci cautari inteligente pe net si gasesti orice-ti doresti!
 
Pentru a va usura, totusi, expeditia prin jungla de informatii, articolul de astazi este dedicat unui magazin online de "accesorii si bijuterii pentru barbati" pe care cu siguranta il veti aprecia: TRENDHIM.
 
DESPRE TRENDHIM
 
TRENDHIM a fost lansat in 2007. La inceput a fost o afacere mica ce avea sediul in Horsens-Danemarca, dar cu timpul s-a extins si in alte tari precum: Austria, Australia, Belgia, Bulgaria, Canada, Elvetia, Cehia, Germania, Spania, Finlanda, Franta, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Noua Zeelanda, Polonia, Portugalia, Romania, Suedia, Singapore, Slovacia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Africa de Sud. Pe site se gasesc toate accesoriile de care un barbat are nevoie pentru a iesi in evidenta (ceasuri, genti si portofele de piele, ochelari de soare, genti pentru sala sau laptop, curele, cravate si multe altele), dar si produse pentru ingrijirea barbii, seturi de barbierit si genti pentru cosmetice.
 
TRENDHIM: VIZIUNE SI VALORI
 
Cei din spatele brandului inteleg faptul ca accesoriile sunt mai mult decat niste obiecte care sunt menite a fi purtate doar la anumite ocazii sau dedicate doar unei singure categorii de barbati.
 
Indiferent de gen, accesoriile ne ajuta sa ne exprimam si sa fim noi insine. Nu e vorba despre cat de multe bratari poti purta, ce forma au ochelarii sau cat de scump e ceasul. Niciodata nu a fost! Asa cum se mentiona la inceputul articolului, moda e despre povestile pe care le spunem prin intermediul alegerilor noastre vestimentare. Si ce alegeri ne ajuta sa ne diferentiem mai mult de ceilalti daca nu accesoriile?

Din acest motiv, TRENDHIM pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de accesorii masculine moderne, calitative si la preturi accesibile pentru a ajuta toti barbatii sa isi exprime personalitatea. Radacinile scandinave ale companiei sunt reflectate si in calitatea produselor. Insa design-ul acestora este unul global, acestea putand fi purtate de barbatii din toata lumea!
 
Momentan, portofoliul TRENDHIM cuprinde 13 branduri:
 
Bohemian Revolt;
Arkai;
Fawler;
Lazy Bear;
LucLeon;
Moody Mason;
Neshraw;
Northen Jewlery;
River Grooming;
Salt & Hide;
Sidegren Denmark;
Seizmont;
TND Basics;
Waikins.
 
Toate acestea lanseaza mai multe colectii pe an, pe site gasindu-se peste 5000 de produse!
 
Echipa brandului danez pune mare pret pe interactiunile sincere dintre oameni si in respectarea principiilor. Scopul principal al TRENDHIM este de a fi mai mult decat un magazin online: acesta tinteste sa fie o sursa de inspiratie pentru barbatii din toata lumea.
 
IMPORTANTA ACCESORIILOR PENTRU TOTI
 
In primul rand, daca nu v-ati prins deja: accesoriile nu sunt doar pentru femei!
 
1. Accesoriile definesc ocazia! Asta inseamna ca ele ne permit sa definim tinutele pe care le alegem pentru orice moment / eveniment la care participam (fie el o iesire in oras sau o petrecere cu staif).
2. Asa cum se deduce de mai sus, accesoriile ne permit sa ne definim personalitatea, sa iesim din multime!
3. Ele ne ofera posibilitatea de a crea mai multe look-uri, chiar si cu o garderoba limitata. De multe ori poate parea ca avem multe tinute, dar nu-i chiar asa! Totul sta in accesorii: un ceas sau o esarfa pot schimba complet un outfit!
4. Din moment ce accesoriile ne ajuta sa cream mai multe look-uri folosind aceleasi haine, ele ne ajuta sa si economisim. Deci, poate ni se pare ca un ceas, o curea sau un portofel de calitate au un pret mai piperat, dar ele se dovedesc a fi o investitie inteligenta pe termen lung!
5. Sunt amuzante si interesante tocmai pentru ca ne permit sa experimentam, sa ne jucam cu propria gaderoba!
 
Concluzia paragrafului de mai sus e una singura: avem nevoie de accesorii pentru a evita ca tinutele noastra sa fie mai plate decat apa!
 
Lucruri interesante pe care le poti gasi pe TRENDHIM:
 
butoni eleganti sau interesanti (de pilda unii in forma de mecanism de ceas sau de… careu de asi);
ace de cravata sau de rever (tot asa, modele clasice sau mai interesante: ace de cravata in forma de ancora sau de rever in forma de pana de scris inedit colorata);
fulare colorate si calduroase;
un portofel de piele;
geanta de laptop caci… cine nu are nevoie de una in zilele lui Work From Home (sau From Everywhere, dupa gust si posibilitati);
cravate mai elegante sau mai fistichii – dupa ocazie, gusturi si buget!
 
CONCLUZIILE FINALE
 
Avem nevoie de accesorii. Ele ne ajuta sa iesim din anonimat si spun mai  multe despre noi decat avem impresia. Tot ele, ne ajuta sa dam un vibe nou unei garderobe invechite. In plus, in ciuda faptului ca acest domeniu poate parea unul exclusiv feminin, si domnii au la dispozitie destule de variante. Iar pe TRENDHIM nu gasesc doar produse de top, ci si multe sfaturi si articole despre moda.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0