Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Munceste ca si cand n-ai avea nevoie de bani

Munceste ca si cand n-ai avea nevoie de bani
Multi dintre noi muncim fiindca avem nevoie de bani. Numai ca unii din noi lasa sa se vada aceasta, iar altii nu. Daca cineva arata ca si cum nu ar avea nevoie de bani, aceasta se intampla  din unul din doua motive. Fie (a) sunt actori buni, fie (b) le place munca lor si o fac fiindca le place – ar face-o chiar daca nu ar avea nevoie de bani. In mod clar (b) este un loc fantastic si unul unde toti ne straduim sa ajungem. Dar chiar daca  acesta nu este deocamdata  cazul tau, este un excelent motiv sa te comporti ca si cum ai lucra indiferent de compensatiile financiare. Daca oamenii cred (sau chiar stiu) ca ai nevoie de bani, asta le da putere asupra ta, ceea ce te pune pe tine intr-o pozitie vulnerabila; te face nesigur. Daca muncesti ca si cum n-ai avea nevoie de bani, ei nu au nici o putere; puterea e la tine. Cu multi ani in urma, lucram intr-un post pe care il uram si eram nefericit. Ulterior, am pornit o afacere care nu prea-mi venea la suflet si am esuat. Dar intotdeauna m-am ocupat cu scrisul. Sunt oare scriitor? Aiurea! Nu scriu fictiune pretentioasa. As fi vrut sa pot scrie, dar imi cunosc limitele si ma rezum la a scrie despre ce vad ca fac altii. Si acesta este secretul meu; o fac fiindca imi place la nebunie. Este inima si sufletul meu, credinta, puterea si ambitia. Face atat de mult parte din mine, incat nimeni nu se poate atinge de asta, nu poate avea putere asupra sa si nu mi-o poate lua. Stii cat de fericit ma face acest lucru? Stii cat de mult ma imbogateste asta? Deci, care este secretul tau? Ce-ti face inima sa bata nebuneste? Unde se afla visul tau? Trebuie sa ai o ambitie. Prosperitatea nu are loc pentru „Nu stiu“ sau „Nu sunt sigur“. Trebuie sa stii, trebuie sa fii sigur.  De ce? Fiindca  asta  fac cei bogati. Ei stiu  incotro  se indreapta  si ce vor face odata  ajunsi acolo. Ei au pasiune, energie, ambitie, determinare. Ei muncesc fiindca asa vor. Ah, te aud zicand, pasiunea si determinarea sunt ceva innascut; este o parte a personalitatii lor. Poate ca da. Dar este si ceva ce poti emula, copia, oglindi. Asemenea oameni trebuie sa-ti placa pentru a deveni ca ei. Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Tinteste punctul in care nu faci nimic, decat daca inima ta este acolo.          

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0