Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Niciodata nu e prea tarziu

Niciodata nu e prea tarziu
Regrete, am avut cateva... Poate te astepti sa spun ca nu e loc pentru regrete sau pentru „numai daca“. Uite ca ele pot fi foarte folositoare – daca alegi sa le folosesti pentru a schimba ceva pe mai departe. Exista trei tipuri de scenarii care incep cu „as fi vrut sa fac asta“. Primul este cand intr-adevar simti ca nu ai profitat de o oportunitate sau ca ai pierdut ceva. Al doilea este atunci cand cunosti o persoana care a facut lucruri extraordinare si ai vrea sa fi fost tu aceea. Ultimul, cand nu e vorba de tine, ci de ceilalti – acei oameni din preajma ta, avand un aer permanent de „as fi putut fi un luptator“. Doar sa fi avut sansa, oportunitatea, norocul. Pentru acestia vestea proasta este ca si daca aparea insasi Zana Norocului si-i ciupea, tot ar fi ratat-o. Cand e vorba sa vedem ce au reusit altii, lumea se imparte astfel: cei care privesc cu invidie si cei care fac din asta o unealta motivationala. Daca te trezesti spunand „as fi vrut sa fi facut asta/gandit asa/sa fi fost acolo/sa fi vazut/experimentat asta/sa-i fi cunoscut/sa fi inteles ca“, atunci trebuie sa inveti sa continui ideea cu „si acum voi ..“. Adesea lucrul pe care ai fi vrut sa-l faci este inca posibil – chiar daca nu exact la fel ca inainte. De exemplu, daca te gandesti „as fi vrut sa fac o pauza de un an inainte de facultate si sa calatoresc in China, cum a facut cutare si cutare...“, sigur nu ai cum sa dai timpul inapoi. Dar n-ai putea sa-ti iei sase luni libere si sa pleci acum? N-ai putea sa-ti iei o vacanta mai lunga si sa mergi (cu familia daca e cazul)? Sau ce-ar fi sa-ti faci un plan clar ca, atunci cand iesi la pensie, asta sa fie primul lucru pe care il ai de facut. Evident, daca regreti ca nu ai castigat proba olimpica de 400 de m pentru ca ai renuntat la atletism la 14 ani, n-ai sa reusesti acum cand ai 34. Ceea ce poti face este sa nu mai lasi si alte sanse sa treaca pe langa tine. Asa ca poti sa planifici acele lectii de scufundare si, facand asta, te asiguri ca peste 20 de ani nu vei spune: „Tare as fi vrut sa invat sa fac scufundari“.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016