Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu totul poate fi ecologic

Nu totul poate fi ecologic
Tocmai am auzit despre un individ care a inventat pantofi ce iti incarca mobilul in timpul mersului. Extraordinar. Si eu vreau o pereche, dar toti arata ca niste ghete rezistente la mers – facute pentru zone in care echipamentele de incarcare nu sunt disponibile, cum sunt jungle sau deserturi. Nu totul poate fi ecologic. Nu toata lumea poate fi atat de organica si de ecologica precum am vrea noi sa fie. OK, am trecut prin descrierea starii in care se afla planeta si impactul nostru asupra ei. Acum iti voi oferi o clauza mititica de evadare. Nu totul poate fi ecologic, trebuie sa existe produse derivate. Trebuie sa existe oarece poluare, trebuie sa existe unele daune; suntemfoartemulti –miliarde de oameni traind pe o planeta trebuie sa aiba o consecinta – si trebuie sa traim. Intotdeauna vor fi daune. Treaba noastra e sa le limitam, dar nu e realist sa incercam sa le eliminam in totalitate. Totul e o chestiune de echilibru, de prioritati. Nu e realist sa pretindem eliminarea imediata a tuturor vehiculelor motorizate din lume; nu se va intampla asta. Dar putem sa contribuim, cumparand masini care folosesc mai putini carburanti, elimina mai putine noxe, folosesc materiale reciclabile la constructie. Dar ele nu vor fi complet ecologice, nu pot fi. Cu totii ne grabim spre zonele cu dezastre pentru a oferi o mana de ajutor, dar va trebui sa zburam acolo, iar aeronavele emit cantitati enorme de noxe. Vezi tu, tot timpul facem optiuni. Mergem la serviciu cu masina, ne incalzim casele, alegem ce purtam, ce mancam. Nu ne putem astepta ca toti sa fie atat de ecologici pe cat am vrea noi. Daca toti reusim sa diminuam intr-o masura daunele, asta ajuta. Daca toti contribuim cu ceva, e folositor. Daca suntem toti constienti de ceea ce facem, e util. Dar nu ne putem astepta la perfectiune. Nu putem schimba lucrurile peste noapte. Daca incerci foarte tare sa fii ecologic, opreste-te. Iti produce foarte mult stres si, drept consecinta, viata ta are de suferit (incearca numai sa iesi la cumparaturi si sa nu cumperi nimic ambalat in plastic si ai sa intelegi ce vreau sa spun). Fa un efort, dar accepta ca nu va fi niciodata perfect in totalitate. Atata timp cat incercam sa facem ceva, e folositor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0