Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii buni se simt intotdeauna vinovati

Oamenii buni se simt intotdeauna vinovati
Oamenii rai nu se simt vinovati, sunt prea ocupati sa fie rai. Oamenii buni se simt vinovati tocmai pentru ca sunt buni si simt ca au facut ceva rau, au dezamagit pe cineva, au facut o greseala sau au incurcat borcanele. Oamenii buni au constiinta. Cei rai nu. Daca te simti vinovat, e semn bun. Arata ca esti pe drumul cel bun. Trebuie insa sa stii cum sa te descurci cu asta, pentru ca vinovatia este un sentiment teribil de egoist. E o risipa si n-are nici un sens. Avem doua variante: sa punem lucrurile in ordine sau sa renuntam la a ne mai simti vinovati. Da, toti facem greseli. Toti gresim din cand in cand. Nu facem intotdeauna „ce e bine“ si daca avem constiinta, uneori toti ne simtim vinovati. Vinovatia nu are nici un sens daca nu e folosita pentru un scop bun. E mai bine sa ai altfel de sentimente daca n-ai de gand sa faci ceva. Daca pierzi vremea simtindu-te vinovat si nu faci nimic in aceasta privinta, atunci e pierdere de timp si de viata. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti dai seama daca chiar e nevoie sa te simti vinovat. Ar putea fi numai o constiinta supradezvoltata sau simtul datoriei. Daca esti tipul de persoana care se ofera intotdeauna voluntar, si acum spui „nu“, atunci nu e nevoie sa te simti vinovat. Vei sti in adancul sufletului daca poti spune „nu“ de data asta. Daca ai de ales intre a face ceva si a nu face, e simplu: fa sau nu, dar fara vinovatie. Alege fiind constient de asta. A nu alege si a te simti vinovat nu e o optiune. Daca ai motive sa te simti vinovat, atunci indreapta lucrurile, daca poti. E cel mai simplu mod de actiune. Dar daca nu le poti indrepta? Atunci invata lectia, ia o hotarare, lasa vinovatia la o parte si mergi inainte. Daca te macina in permanenta, trebuie sa gasesti o cale de a o lasa in urma.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0