Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Orienteaza-te catre piata de calculatoare second hand si indeplineste-i un vis copilului tau!

de Sunt Fericita la 2018-10-16
Orienteaza-te catre piata de calculatoare second hand si indeplineste-i un vis copilului tau!
Copilul tau a ajuns la varsta la care isi doreste un calculator? Toti colegii lui de la scoala au un PC pe care se joaca, dar care ii ajuta si la teme? A venit vremea sa faci si tu o astfel de achizitie pentru baietelul sau fetita ta! Totusi, avand in vedere ca la o varsta frageda copiii se plictisesc repede si nici nu sunt foarte atenti cu obiectele de valoare, nu este indicat sa investesti o suma mare de bani intr-un computer. Din acest motiv, iti recomandam sa te orientezi catre piata de calculatoare second hand.


Chiar daca in Romania acest segment se afla inca la inceput, deoarece unii oameni tind sa fie reticenti cu privire la aceste produse, trebuie sa stii despre calculatoarele second hand ca sunt fiabile, au o durata de viata indelungata si pot costa chiar de 2-3 ori mai putin decat unele noi. Bineinteles, conditia este sa le achizitionezi de la un furnizor profesionist si cu o experienta indelungata. Spre exemplu, la Interlink, care comercializeaza echipamente IT second hand si refurbished inca din 1997, gasesti sute de modele de PC-uri, cu preturi pentru toate buzunarele si provenind exclusiv de la producatori renumiti la nivel international.

 

Totusi, avand in vedere ca vorbim despre calculatoare second hand pentru copii, sunt cateva aspecte de care trebuie sa tii cont:

 

1. Modelul ales sa fie potrivit atat pentru teme, cat si pentru jocuri. Atunci cand alegi calculatorul second hand, trebuie sa tii cont de faptul ca micutul sau micuta ta va dori inclusiv sa se joace, nu numai sa faca teme. Prin urmare, trebuie sa alegi un model cu performante medii spre ridicate, care sa permita instalarea celor mai noi jocuri, in functie de preferintele copilului.

 

2. Nu neglija importanta programelor de control parental. Pentru protectia copilului tau, dar si pentru linistea ta, iti recomandam sa instalezi pe calculatorul second hand un program de control parental. Cu ajutorul acestuia, vei putea monitoriza aplicatiile si site-urile pe care intra micutul tau, protejandu-l atat pe el, cat si calculatorul.

 

3. Monitorul sa aiba dimensiuni generoase si sa redea fidel culorile. Avand in vedere ca te orientezi catre piata de calculatoare second hand si, prin urmare, economisesti o suma mare de bani, poti investi mai mult intr-un monitor performant. Acesta trebuie sa aiba dimensiuni mari, sa redea cat mai corect nuantele si, in plus, sa aiba inaltimea ajustabila.

 

4. Cu banii economisiti, achizitioneaza si un scaun de birou. La orice varsta, insa mai ales in copilarie, postura atunci cand petreci o perioada indelungata la calculator trebuie sa fie una corecta. Profita de oferta Interlink si achizitioneaza un scaun de birou rezistent si aspectuos, cu inaltime reglabila.

 

Daca alegi sa cumperi calculatoare second hand de la Interlink, vei beneficia de produse cu o garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de garantie extinsa. In plus, ai transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei si livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0