Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiile Oscar 2021, amanate. Muzel AMPAS din L.A., inchis

de Sunt Fericita la 2020-06-16
Premiile Oscar 2021, amanate. Muzel AMPAS din L.A., inchis
Premiile Oscar 2021 si decernarea lor au fost amanate, in timp ce muzeul AMPAS din Los Angeles (L.A.) va ramane inchis.


Ceremonia este programata sa aiba loc pe 25 aprilie 2021. In plus, AMPAS a decis amanarea inaugurarii muzeului sau de la Los Angeles.
 
"Mai mult de un secol, filmele au jucat un rol important in consolarea noastra in cele mai intunecate momente. Cu siguranta, au facut asta anul acesta. Speranta noastra, prin extinderea perioadei de eligibilitate si a datelor premiilor, este sa oferim flexibilitatea de care cineastii au nevoie sa isi finalizeze si sa isi lanseze filmele fara a fi penalizati pentru ceva care nu este controlat de nimeni”, au transmis David Rubin, presedintele Academiei, si Dawn Hudson, CEO, intr-un comunicat citat de Variety. „Urmatoarea gala Oscar si deschiderea muzeului vor marca un moment istoric, aducand laolalta cinefili din toata lumea uniti prin cinema".
 
Recent, au fost modificate regulile privind eligibilitatea unui film la Oscar - un lungmetraj trebuie sa fi fost lansat intre 1 ianuarie 2020 si 28 februarie 2021 pentru a fi luat in considerare pentru ceremonia de anul viitor.
 
Academy Museum of Motion Pictures va fi deschis publicului pe 30 aprilie 2021. Si gala Governors Awards, programata de obicei in toamna, a fost amanata pentru o data care urmeaza sa fie anuntata.
 
Nu a fost stabilit formatul galei din aprilie de la Dolby Theatre din Hollywood. A fost stabilit calendarul: votul preliminar se va incheia pe 5 februarie 2021, listele scurte pentru nominalizari vor fi anuntate pe 9 februarie, pe 5 martie va incepe votarea nominalizarilor, pe 15 martie vor fi anuntate nominalizarile, iar votul final se va incheia pe 20 aprilie 2021.
 
In urma acestei schimbari de program, este de asteptat ca toate galele din industrie sa fie mutate.
 
BAFTA deja a anuntat o noua data pentru editia de anul viitor - 11 aprilie 2021. Lorenzo Soria, presedintele Asociatiei Presei Straine de la Hollywood, care acorda Globurile de Aur, a declarat ca inca nu a fost luata o decizie privind data la care va avea loc ceremonia din 2021.
 
Aceasta este a patra oara cand ceremonia de acordare a premiilor Oscar este amanata. Prima data s-a intamplat in 1938, din cauza inundatiilor din Los Angeles, apoi in 1968, dupa ce a fost asasinat Dr. Martin Luther King Jr., si cel mai recent, in 1981, dupa tentativa de asasinare a presedintelui Ronald Reagan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0