Ingrediente:
2 linguri de otet balsamic sau zeama de lamaie
2 linguri de ulei de masline
3 linguri de menta proaspata sau uscata
1 lingurita de pasta de harissa
1 ardei gras rosu sau verde
1/2 de fenicul (se poate inlocui cu castravete)
1 ceapa rosie mica sau 1/2 ceapa mare
3 rosii
200 gr de ton maruntit in ulei
2 oua
1 lingura de capere
1 canita de masline negre
Mod de preparare:
Pentru inceput, fierbe ouale in apa cu sare. Pentru a fierbe oua tari, tebuie sa le lasi sa fiarba 10 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba, desi pui ouale inca de la inceput.
Intr-un vas adanc, amesteca otetul sau zeama de lamaie, uleiul de masline, menta si hartisa. Omogenizeaza bine cu o spatula de lemn.
Taie ardeiul in doua, scoate-i semintele si marunteste-l apoi. Aseaza-le intr-un strat uniform deasupra amestecului de otet.
Taie ceapa marunt si rosiile cubulete, aseaza-le si pe aceasta in strat. La fel marunteste si feniculul, sau castravetele, in functie de ce ai ales sa folosesti pentru aceasta reteta.
Urmeaza stratul de castravete/fenicul. Apoi tonul si la final oul fiert tare, taiat felii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
