Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimba ce poti schimba, restul lasa la o parte

Schimba ce poti schimba, restul lasa la o parte
Timpul e scurt. Acesta e unul din acele lucruri de care nu poti scapa; asta e. Daca timpul e scurt, atunci merita sa nu pierzi niciun minutel. Am observat ca oamenii care au succes in viata sunt cei care storc si ultimul gram de satisfactie si energie din ea. O fac prin aplicarea acestei reguli simple. Dau atentie la lucrurile asupra carora au o doza de control si, pur si simplu, lasa restul la o parte, economisind timp. Daca cineva te roaga direct sa-l ajuti, poti sa faci asta – sau nu, e alegerea ta. Daca toata lumea iti cere ajutorul, atunci nu poti face mare lucru. Sa te framanti nu e productiv, ci e o pierdere de timp. Nu spun sa nu-ti pese de lucruri sau sa-i ignori pe cei aflati la ananghie. De fapt, chiar sustin contrariul in mai multe feluri, dar sunt situatii in care poti avea o influenta si situatii in care nu poti face nimic. Daca pierzi timpul straduindu-te sa schimbi lucruri care, evident, nu se vor schimba niciodata, atunci viata va trece pe langa tine si nici nu-ti vei da seama. Daca, pe de alta parte, te dedici personal lucrurilor pe care le poti schimba, domeniilor pe care le poti influenta, atunci viata devine mai bogata si mai implinita. Si cu cat este mai bogata, culmea, se pare ca ai mai mult timp. Evident, daca ne strangem mai multi, putem schimba aproape totul; dar asta e o regula pentru tine – face parte din setul tau personal – si deci este despre ceea ce poti tu schimba. Daca ai urechea unui presedinte sau prim-ministru, poate vei reusi sa dai forma politicilor ce afecteaza intreaga natiune. Daca ai urechea papei, poate poti influenta urmatoarea Bula papala. Daca ai urechea unui general, poate poti evita un razboi. Daca ai urechea unui redactor, poate reusesti sa-ti vezi numele scris pe hartie. Daca ai urechea unui sef de sala, poate prinzi masa cea mai buna. Si asa mai departe... Deci, ce ureche ai? Ce influenta ai? Ce schimbari poti face folosindu-te de aceasta influenta? Adesea, singura ureche pe care o avem este cea proprie. Singura influenta clara pe care o avemeste asupra noastra. Singurul lucru pe care il putem, intr-adevar, schimba este exact acesta – pe noi insine. Minunat. Ce posibilitate sa facem un lucru bun! Ce sansa sa aducem o reala contributie! Sa incepem cu noi si sa continuam in exterior. In acest fel, nu trebuie sa pierdem timpul predicandu-le celor care nu asculta. Nu trebuie sa irosim efort sau energie sau resurse cu lucruri asupra carora nu avem control si nici garantia vreunui succes. |nsa schimbandu-ne pe noi insine, putem fi siguri de rezultat. Un rezultat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0